To je to što me zanima!

Djevojka (20) izgorjela u autu, a suvozačica ima teške ozljede

Fiat Punto šibenskih registracija izletio je s Jadranske magistrale nešto iza ponoći i zapalio se. Suvozačica (26) ispala je iz auta koji se kotrljalo niz provaliju, dok je vozačica poginula u autu koji je izgorio
Vidi originalni članak

U stravičnoj nesreći kod Primoštena noćas je poginula djevojka (20), javlja Šibenski portal

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fiat Punto šibenskih registracija nešto iza ponoći vozio se Jadranskom magistralom iz smjera Rogoznice prema Primoštenu i u jednom trenutku kod Marine Kremik automobil je izletio s ceste niz provaliju. 

Kako se automobil kotrljao niz provaliju, suvozačica (26) je ispala iz vozila, dok je vozačica (20) poginula u automobilu koji je izgorio.

Kako doznajemo od Emilija Kalabrića, zamjenika županijske državne odvjetnice u Šibeniku, teško ozlijeđena djevojka je prevezena u šibenku Opću bolnicu gdje je noćas i operirana. Njezino stanje je stabilno. Djevojka je inače s područja Rogoznice.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • spirit lamp 10.03.2019.

    Uzas....neka se svatko tko ovo cita ili komentira zamisli da moze poginuti bilo kada u voznji. Smrt ne bira. Strasno. Sucut obitelji.

  • Hiroo_Onoda 10.03.2019.

    Čini mi se da nitko u komentarima ne spominje mobitel. Dakle, korištenje mobitela u vožnji po meni je jedan od najvećih uzroka ovakvog tipa nesreća. Ne mislim da je dobar refleks nešto nužno pri vožnji auta. Spadam u kategoriju vozača iznad 60 godina. Imam veoma dobar refleks jer sam se godinama bavio sportom gdje je refleks jako važan, ali mogu reći nakon preko 40 godina vozačkog staža bez nezgoda da mi refleks nikada nije bio nešto zbog čega bih se trebao osjećati siguran za volanom. Znači ne plazim po cesti i ne spavam na semaforu, ali isto tako ne prčkam po mobitelu i ne zvjeram naokolo dok vozim. Vožnja me opušta, ali sam usput koncentriran na sve ispred, pored i iza mene. Istina, stalno se vozim sam pa me nema tko zapričavati, ali vožnju auta smatram ozbiljnim poslom. Mladi ne mogu zamisliti život bez mobitela i čim navrše 18 krenu na vozački. U odnosu na populaciju nema puno mladih kojima tateki ili mameki za 18-ti rođendan kupe novi auto po izboru pa je alternativa jeftini polovnjak star kakvih 10 do 15 godina. Ti izraubani auti niske klase i dok su bili novi nisu bili čudo sigurnosti, a sa starim gumama, lošim kočnicama i amortizerima su dosta blizu pokretnim lijesovima. Izlazak sa svojim autom, mobitelom, mirisom slobode i dobrim društvom je san svakog mladog čovjeka. Na žalost taj san se ponekad plaća životom.

  • MateBan 09.03.2019.

    Suvozaćica nije bila vezana i to je možda sretna okolnost da daj bože ostane živa a da je bila vezana sigura smrt i sad budi pametan!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare