To je to što me zanima!

Izliječili ga: Dječaku je lice bilo prekriveno 'rogovima'

Muhammadu su roditelji lice prekrivali maskom jer su mu se vršnjaci rugali. Liječnici šest godina nisu znali o kojoj se bolesti radi. Uspjeli su ga izliječiti
Vidi originalni članak

Liječnici u Kirgistanu uspjeli su izliječiti dječaka Muhammada Yusunova kojem je cijelo lice bilo prekriveno izraslinama nalik školjkama. Prije operacije dječaku se oči, nos i usta nisu vidjeli zbog 'rogova' koji su mu bili na licu. Doktori su šest godina pokušavali otkriti uzrok kronične bolesti kože, ali nisu uspjeli. Mohammadu su roditelji bili prisiljeni stavljati masku prije izlaska iz kuće jer su ga vršnjaci zadirkivali. Zvali su ga 'zmaj', 'čudovište', a neki čak i 'Zorro', piše The Sun. Dječaka je nedavno ujak odveo najboljem dermatologu u zemlji, Miru Aliju Baltebaevi, kojem je trebalo 17 dana da potpuno izliječi nesretnog dječaka.
- Dječakov ujak mi je objasnio o kakvim se izraslinama radi te mi je pokazao njegove slike. Požalio se kako mu nitko od liječnika nije uspio pomoći - rekao je Baltebaeva. Dodao je kako je Muhammadova majka zaplakala od sreće nakon što je vidjela da su joj sina izliječili.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Igraine7 09.09.2010.

    Konačno jedna dobra vijest umjesto da seve pokazuje međunožje.

  • karter 09.09.2010.

    Još jedna potvrda da je od doktora do doktora velika razlika.

  • black_girl 09.09.2010.

    svaka čast kirurzima koji su to napravili...drago mi je zbog maloga:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare