To je to što me zanima!

'Iznenađuje nas Most, optužuju Ostojića, a on je častan čovjek'

Nakon što je Most, unatoč kritikama koje su mu upućivali, ipak podržao Ranka Ostojića za čelnika Odbora za unutarnju politiku, oglasio se i SDP koji tvrdi da je bivši ministar najbolji kandidat...
Vidi originalni članak

Nakon što je Most, unatoč kritikama koje su mu upućivali, ipak podržao Ranka Ostojića za čelnika Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, oglasio se SDP koji kaže da je time prekinuto miješanje HDZ-a u predsjednika Odbora.

Podsjetili su da mjesto predsjednika Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost pripada najvećoj oporbenoj stranci, koja i predlaže predsjednika Odbora.

- Zastupnici Mosta prepoznali su važnost tog Odbora i zakonsko pravo oporbe, i većinom glasova podržali Ranka Ostojića za predsjednika suprotstavljajući se time volji koalicijskih partnera. Iznenađuje nas reakcija Mosta nakon današnje sjednice i optužbe na račun predsjednika Odbora i SDP-a. Riječ je o čovjeku koji je donedavno pošteno i časno obnašao dužnost ministra unutarnjih poslova i upoznat je s načinom funkcioniranja resora i najbolji je kandidat kojeg možemo predložiti na tu funkciju - kažu u SDP-u. 

Podsjetimo, zastupnici Mosta govorili su da nemaju visoko mišljenje o Ostojiću, a najžešći je bio Maro Kristić koji je bivšeg ministra unutarnjih poslova nazvao "uličarem koji sije mržnju i sramoti SDP".

 
Idi na 24sata

Komentari 193

  • konavodez 13.02.2016.

    Most je nešto novo,svjetlo u mračini hrvatske politike. Glasali su za Ostojica iako ga ne poštuju a zašto gubiti vrijeme i proizvodit novu krizu ratujuci sa bivšim komunistima koji ih ionako nikad nece shvatit to su isprani mozgovi bivšeg sistema

  • fenix77 13.02.2016.

    Pa i HDZ je častan za neke, iako vrvi od lopova. Posebno je častan za nakupinu zvanu MOST, a to sve najviše govori o časti članova te nakupine.

  • montex 13.02.2016.

    svi politicari su go...

Komentiraj...
Vidi sve komentare