To je to što me zanima!

'Iznenađen sam koliko detalja izlazi iz istrage o Thompsonu'

Predsjednik se u intervjuu za Hrvatski radio osvrnuo na slučaj branitelja Purde, na obrasce za popis stanovništva te na aktualnu situaciju oko Marka Perkovića
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović je u intervjuu za Hrvatski radio u ponedjeljak rekao kako nije još vidio obrasce za popis stanovništva pa ne zna ima li mogućnosti da se izjasni kao agnostik. Kaže kako će svoje opredjeljenje dopisati rukom ukoliko toga nema na obrascu. Naglasio je kako bi bilo dobro da formulari omoguće svima da se izjasne onako kako se osjećaju. Predsjednik se osvrnuo i na slučaj branitelja Tihomira Purde te kaže da je država do sada činila sve što je u njenoj moći za njegovu zaštitu. Kazao je i kako je iznenađen koliko detalja izlazi iz istrage o Thompsonu te silnim napisima o tome treba li pjevač vratiti novac koji je navodno dobio da ne bi pjevao. Dodao je za Hrvatski radio kako ne bi bilo dobro da te informacije dolaze od policije ili DORH-a. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • maradonamario 25.01.2011.

    trebamo svi ustati i na trg JACI pokazati da nismo KUKAVICE I NARODE DOSTA JE BILO !!!

  • bleki_1 25.01.2011.

    Nemogu vjerovat kako politicari prave iz ljudi budale. Zato dragi hrvati sljedite svoje pastire i pazite da vas ne na vedu u provaliju jer ste na rubu.

  • pacijent 25.01.2011.

    vidi vidi Druga Josipovica kako skrece paznju sa sebe i svojih KPJ-U drugova na Thompsona i traze krivca !! pa kad ste vi ciste duse zasto se vozate u blindiranim vozilima zasto ne idete na biciklu po gradu drugovi !! ako imate tolikom morala za narod da im usparate nekoliko milijuna iz proracuna koje bi sirotinji dobro doslo!!kao drugo Thompson je darovao vise sirotinji i jadnima nego svi vi skupa iz sabora !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare