To je to što me zanima!

Iznenađenje: Lezbijke odlučile imati dijete, obje ostale trudne

Dok je Kate bila na umjetnoj oplodnji, liječnik je preporučio da i Emily pokuša sa zahvatom. U drugom stanju ostala je nakon prvog pokušaja. Ubrzo je uspjela i Kate
Vidi originalni članak

Lezbijke Kate Elazegui (41) i Emily Kehe (38) u razmaku od nekoliko dana obje su postale majke. U samo četiri dana razmaka u prosincu obje su rodile dječake Eddieja i Reida, devet mjeseci nakon što im je liječnik Joo Kang rekao da su im šanse da istovremeno ostanu u drugom stanju vrlo male. 

Dok je Kate bila na umjetnoj oplodnji, liječnik je preporučio da i Emily pokuša s istim zahvatom. Dok se Kate 'mučila' šest mjeseci, Emily je ostala trudna nakon prvog pokušaja. 

- Nisam ni znala koliko žena pati zbog problema neplodnosti. Mi taj problem nemamo, osim što smo gay. No gledati svakog dana iste žene kako pokušavaju zanijeti pokazuje da o tome premalo govorimo - izjavila je Kate za New York Magazine. 

Tri tjedna kasnije i Kate je otkrila da je i ona trudna. 

facebook

Kate i Emily, koje su se vjenčale 2013., potrošile su više od 10.000 dolara na donora sperme kojeg su angažirale jer je na fotografijama iz djetinjstva sličio glumcu Keanu Reavesu. 

Trudnoće su im bile potpuno različite. Dok je Emily uživala u blaženom stanju, Kate se istovremeno borila s dijabetesom. 

- Bilo je trenutaka kad smo poželjele da je samo jedna od nas trudna, no ovako smo se potpuno razumjele u svakom trenutku - kazale su. 

Obje su na porodiljnom dopustu do ožujka, a zbog djece su se iz užurbanog New Yorka preselile u mirniji New Jersey. 

- Naravno, dvije bebe su zahtjevan zadatak, ali imamo četiri dojke, dvije mame i zajedno smo na dopustu. Obje znamo kako si međusobno pomagati - kaže Kate. 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Dario Buden Dubec 14.01.2016.

    A tko pita dijete dali zeli zivjet u sramiti i cijeli zivot biti na meti ponizavanja,nitko! Zato je Bog odredio da dijete mora imat mamu i tatu i jedino je to prirodno i normalno! Dvije mame ili dvoje tate nemogu napravit dijete i bolesno je da se to dozvoljava! To je teska bolest

  • ObjektivniPromatrac 13.01.2016.

    Ovi sto mi ovdje blifaju o posvajanju su toliko dobri da se otimaju za svako napusteno dijete i vjerojatno imaju punu kucunusvojene djece. Dajte ne prd.te. Ne daj boze da o vama ovisi necija sreca kod toliko mrznje. Toliko je u vama mrznje da vas biblija ne bi mogla oprati da je voda.

  • ObjektivniPromatrac 13.01.2016.

    FALEN ANGEL vidim da ne razumijes moj komentar kao i mnogi i dakako misli da ja neznam kako i od koga dolaze djeca. Svakako mislis da nemam pojma da se i gay veze raspadaju. Ja za razliku od tebe mislim da smo svi ljudi. Kada vec moram objasnjavati, dobro. Kako moze biti losa umjetna oplodnja lezbijke a heterosexualke losa? Sto je s neplodnima? I njih treba protjerati u pakao jer ne rade na natalitetu. Pa natalitet je jedan od gorucih problema na planeti. Njih dvije stvaraju zivot a vi isti mrzite. Uostalom, sto cete vi znati ili ne poslije svoje smrti, hoce li biti svijeta ili ne? Nisu problem planete homosexualci nego fanatici i prokletnici kojima nije vrijedan zivot bilo koje orijentacije. Eto, takvinkao ti znaju sto je normalno? Niti isus nije zacet tjelesnim kontaktom pa, eto nas. Zapitajte se, koliko vasa mrznja pridonosi dobroti i ljepoti naseg svijeta. Sto ce meni pomoci ili odmoci ljubav izmadju dvije lezbijke i njihova djeca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare