To je to što me zanima!

Izraelska vojska tvrdi: 'Ubili smo zapovjednika Hamasa'

Merad Abu Merad, zapovjednik Hamasovog sustava zračnog nadzora u gradu Gazi, bio je uvelike odgovoran za navođenje boraca tijekom tog napada na Izrael, prema IDF-u
Vidi originalni članak

Izraelska vojska ubila je čovjeka za kojeg se sumnja da je organizirao napade Hamasa prošlog vikenda, objavile su Izraelske obrambene snage.

POGLEDAJTE VIDEO: Bombardiranje Gaze

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Merad Abu Merad, zapovjednik Hamasovog sustava zračnog nadzora u gradu Gazi, bio je uvelike odgovoran za navođenje boraca tijekom tog napada na Izrael, prema IDF-u.

Hamasovi borci ispalili su tisuće raketa iz Gaze, probili granicu, a zatim krenuli u brutalan pohod kroz zajednice i glazbeni festival u južnom Izraelu, ubivši više od 1300 ljudi.

MREŽA TUNELA ISPOD GAZE Kako je Hamas tajno izgradio minivojsku za sukob s Izraelom?

Izrael je rekao da je također uzeto oko 100 do 150 talaca.

Izrael je odgovorio teškim bombardiranjem Gaze. Više od 1900 Palestinaca ubijeno je u izraelskim napadima, prema ministarstvu zdravstva Gaze.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • benVeli 14.10.2023.

    Jesu da i na tisuce djece su pobili isto i oni su vama heroji haha nedaj boze da se vama desi sta se desava palestincima onda bi isto ovako komentirali

  • 67 14.10.2023.

    Taj sigurno nije u Gazi ??

  • Tweety123 14.10.2023.

    Povijest nije od 1940-tih daj više shvatite! To ti je kao što bi danas rekao za Tunis da je arapska zemlja ali nije bila u dalekoj povijesti. Arapi su osvojili tu zemlju i dali ultimatum ljudima da prijeđu na islamizam. Onaj tko nije htjeo bio je ubijen. Danas onaj tko je za Palestinu taj je za terorizam i pitam se samo kako bi im bilo da je njih ili nekoga od njihove obitelji uzeo u ruke terorist i zaklao, ubio, silovao ili oteo pa prijenosom uživo mučio i pogubio dali bi imali isto mišljenje o Palestincima?! Pisat će se i kod nas povijest to možete biti sigurni sa njima jer koliko ih je ušlo u Europu! Imaju svoje zemlje, zašto svi od njih toliko žele u Europu zamislite si samo. Iz jednog jedinog razloga, destabilizacija i osvajanje Europe. U budućoj povijesti Europa će biti islamska zemlja a vi samo branite teroriste!

Komentiraj...
Vidi sve komentare