To je to što me zanima!

Izraelske trupe ubile trojicu palestinskih napadača: Četvrti napadač se predao, uhitili ga

Militantna skupina koja djeluje pod nazivom 'Lavlja jazbina' sa sjedištem u starom dijelu Nablusa objavila je priopćenje u kojemu stoji da su trojica ubijenih njezini članovi
Vidi originalni članak

Izraelske trupe ubile su trojicu naoružanih palestinskih napadača koji su u nedjelju napali njihov položaj na okupiranoj Zapadnoj obali, objavila je vojska, dodavši da je četvrti napadač uhićen nakon što se predao.

'SVE ŽRTVE SU ŽIVE' Troje ranjenih u napadu kod Tel Aviva: Policija ubila napadača

Palestinsko ministarstvo zdravstva potvrdilo je informaciju o smrti trojice palestinskih militanata blizu Nablusa u sjevernom dijelu Zapadne obale, na teritorijima na kojima je posljednjih mjeseci nasilje poraslo.

Militantna skupina koja djeluje pod nazivom 'Lavlja jazbina' sa sjedištem u starom dijelu Nablusa objavila je priopćenje u kojemu stoji da su trojica ubijenih njezini članovi.

INTENZIVIRALI NAPADE Sirija: Izraelski zračni napad onesposobio pistu u Alepu

Izraelska vojska je rekla da je skupina naoružanih napadača otvorila vatru na vojnu točku blizu raskrižja nedaleko od Nablusa, područja u kojem je ponovno izbilo nasilje između Palestinaca i izraelskih snaga i naoružanih doseljenika.

Vojnici su uzvratili vatrom, ubivši trojicu naoružanih napadača prije nego što se četvrti predao te su potom zaplijenili oružje i streljivo.

STALNA BOMBARDIRANJA Zelenski: U ruskom napadu na Herson poginula tri civila

Incident je zadnji u nizu sukoba između izraelskih snaga i Palestinaca na Zapadnoj obali otkako je Izrael krenuo s novim vojnim obračunima nakon niza palestinskih napada prošle godine.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pastafaristia 12.03.2023.

    Jesu li i Ukrajinci napadači u okupiranom dijelu?

  • petarpan242 12.03.2023.

    židovi su bili ugnjetavani i protjerivani iz svih zemalja u kojima su živjeli.nakon holokausta zagovaraju mir u svijetu-danonočno, i to je ljudski. međutim,njihovo osvajanje,ponižavanje,ubijanje,protjerivanje ljudi s njihove zemlje je prepiska njihove sudbine. zar nisu ništa naučili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare