To je to što me zanima!

Izraelski premijer Netanyahu: Nema mjesta Iranu u Siriji

Netanyahu će boraviti u Francuskoj i Njemačkoj od 4. do 6.  lipnja gdje će sa svojim domaćinima razgovarati o američkoj odluci o povlačenju iz iranskog nuklearnog sporazuma
Vidi originalni članak

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu u ponedjeljak je potvrdio da će od francuskih i njemačkih dužnosnika tražiti da ga podrže u njegovoj borbi protiv vojne nazočnosti Irana u Siriji.

Netanyahu će boraviti u Francuskoj i Njemačkoj od 4. do 6.  lipnja gdje će sa svojim domaćinima razgovarati o američkoj odluci o povlačenju iz iranskog nuklearnog sporazuma i vojnom angažmanu Irana u Siriji koja je Izraelu susjedna zemlja.

"Predstavit ću naše stajalište da je nužno spriječiti da Iran dođe u posjed nuklearnog oružja i da se dobro utvrdi na Bliskom istoku. Što se Sirije tiče, naša pozicija je jasna: nema mjesta za bilo kakvu vojnu nazočnost Irana u bilo kojem dijelu Sirije", kazao je Netanyahu.

Izraelski premijer sastat će se s najvišim dužnosnicima spomenutih zemalja, francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom i njemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • najiram 10 29.05.2018.

    to govori iy njega yloínac koji je to po vjerouénju."Za Židova postoji zakon da sve ono, što je u vezi s hrišćanskom crkvom, uništi.Šulhan aruh, Joreh deah 146. BOGOHULJENJE Hrist je sin prostitutke. On je kopile.Tokdoš Ježu.Hrist je bio luda. On je mađioničar. On se zove Ben shtada sin prostitutke.Talmud, Sabat 104b.Hrist je sin jedne menstruacije. On je: Ben pandreat, (Ben pandera) tj. sin nečiste životinje.Tokdoš Ježu.Hrist je na jednom đubrištu sahranjeno crknuto pseto.Sahar). MESIJA Mesija će doći i povratiti Kraljevstvo Židovima, a ostali narodi svi će njemu i njima služiti i podložni biti.Talmud, Šab 120a.Kad Mesija dođe onda će zemlja roditi kolače i vunene haljine, a žito će krupno biti kao dva bubrega od najvećeg vola.Talmud, Ketubot 112b.Tad će svaki Židov imati 2800 slugu i 300 sluškinja..Talmud, Sanhedrin 101a.Prije toga biće strahovit rat, koji će dvije trećine svijeta uništiti. U njemu će Židovi toliko oružja zaplijeniti da će im trebati 7 godina da ga spale i istope..Talmud, Majene Ješ. 74, 4.Tada će Židovi neizmjerno bogati biti jer će blago cijelog svijeta u njihovim rukama biti. Svi će narodi preći u Židovsku vjeru samo kršćanima to neće dozvoljeno biti, nego će ih potpuno istrijebiti, jer su porijeklom od đavola.Talmud, Jebamot 24b, Aboda 3b. ŽIDOVI IZJEDNAČENI S BOGOM Tko Židova ošamari toliko je učinio grijeha kao da je samog Boga udario." (Talmud, Sanhedrin 58b). O RADU Rad je veoma štetan i malo donosi .

  • Najljepši.Izrod 29.05.2018.

    Ovaj gadno huška na rat sa Iranom, a ima SAD i Trumpa omotane oko malog prsta.

  • andrija 2 28.05.2018.

    Od kud ti pravo da odlučuješ o odnosima zemlje koja nije tvoja.Reci to Rusima ako smiješ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare