To je to što me zanima!

Izudarao ga, uzeo mu torbicu i bacio mu televizor na auto kad mu je rekao da ga ne želi kupiti

Nepoznati počinitelj razbio je stakla i udubio lim na Volkswagenu koji je koristio 39-godišnji nesuđeni kupac, a njega je više puta udario šakom u glavi i lakše ga ozlijedio. Još ga traže
Vidi originalni članak

Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem koji je, nakon propalog dogovora oko kupnje televizora, u zagrebačkoj Dubravi opljačkao 39-godišnjaka.

Prava drama odvijala se u subotu oko 12.45 sati na ulic u Vinodolskoj ulici. Naime, 39-godišnjak se sastao sa zasad nepoznatim muškarcem u namjeri da po prethodnom dogovoru od njega kupi televizor. Čini se da televizorom nije bio zadovoljan te je, nakon razgledavanja, rekao kako ga ipak ne želi kupiti. Prodavatelju se to nimalo nije svidjelo te je, bijesan zbog propalog dogovora, počeo divljati. Bacio je televizor na automobil marke Volkswagen zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 32-godišnjakinje, koji je kupac koristio.

Sve to nije mu bilo dosta pa je više puta sirotog kupca udario u glavu i lakše ga ozlijedio nakon čega je iz njegova vozila uzeo torbicu i još neke stvari. Oštetio je i automobil na kojemu je razbio prednje i zadnje vjetrobransko staklo te udubio lim na više mjesta. Policija još nije utvrdila visinu materijalne štete, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Kobasi 30.10.2022.

    Dobro je napravio

  • vinja 30.10.2022.

    Teško je kupovati na neviđeno i nikada ne bi tako kupovala, a niti prodavala. Često se kupi i na viđeno u trgovini, pa se vraća. I nitko nikoga zbog toga ne mlati. To je naprosto trgovanje, koje ima i svoje rizike.

  • kritičar1 30.10.2022.

    ne odobravam napad,ali evo moje iskustvo.furam 50km tv do zagreba,naravno sve je prije dogovoreno,cijena i stanje tv-a.čovjek isproba,sve ok.ali on sada bez razloga daje 150 kn manje,kao popustiću kad sam već došao.ja se nasmijem i kažem liku da se to tako ne radi i da ga sada nemože kupiti niti za 1000kn više,iako bi najradije mu ga razbio o glavu.hoću rači da ima pokvarenih kupaca,kao i prodavača

Komentiraj...
Vidi sve komentare