To je to što me zanima!

Izvanredno stanje: Vatikan je ušutkao hrvatske biskupe?

Vatikan je preuzeo kontrolu nad Crkvom u Hrvatskoj te nitko više ništa ne smije komentirati ili izjavljivati o slučaju Dajla jer će biti kažnjen, piše Večernji list
Vidi originalni članak

Vatikan je preuzeo kontrolu nad Crkvom u Hrvatskoj te nitko više ništa ne smije komentirati ili izjavljivati o slučaju Dajla jer će biti kažnjen, piše Večernji list. Porečko-pulskom biskupu Ivanu Milovanu su navodno zabranili bilo kakvu komunikaciju te su ga pozvali na poslušnost.  

Problem je, podsjetimo, nastao nakon što su talijanski benediktinci zatražili da im se vrate nekretnine samostana u Dajli za koje su već obeštećeni. U cijeli slučaj se umiješala i premijerka Jadranka Kosor koja je obećala da će pisati papi Benediktu XVI. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 78

  • 07.08.2011.

    - Šta se mi čudimo , pa cijela nam je naša lijepa Hrvatska rasprodana ... malo zemlje u Istri neče nitko ni osjetiti jer če to porezni obveznici isplatiti dragom nam Vatikanu .... neču kročiti nikada više u crkvu ....

  • gogss25 07.08.2011.

    crkva je najveca firma koju treba zatvorit.Niti poreze placaju i pedofilcine su

  • Gaston Lagaffe 07.08.2011.

    Nedjelja je - sveta nedjelja. Pohrlite u crkvu. Napunite crkvene škrabice. Ljubite im skute. A oni će, kao i uvijek, gostiti se na vaš račun. Vlada gospodari vašim tijelima, a crkva dušama. Podijela vlasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare