To je to što me zanima!

'Izvješće potvrđuje vrijednost koju smo izgradili u 30 godina'

Agrokor je prezentirao revidirane financijske izvještaje za 2016. godinu operativnih kompanija Agrokor grupe. Izvješća analiziram sa ekspertima i o njima ću se očitovati u narednim danima, napisao je Todorić
Vidi originalni članak

Nakon objave revizijskih izvješća za pojedine kompanije Agrokora na svojem se blogu oglasio Ivica Todorić. Izvješće je komentirao kratko i dodao da ga analizira sa svojim timom te da će se o njemu detaljnije očitovati narednih dana. 

Todorićevu izjavu prenosimo u cijelosti.

"Agrokor je prezentirao revidirane financijske izvještaje za 2016. godinu operativnih kompanija Agrokor grupe. Ona potvrđuju veliku vrijednost koju smo izgradili tijekom 30 godina neprestanih ulaganja. Izvješća analiziram sa svojim financijskim ekspertima i o njima ću se očitovati u narednim danima".

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Ray Barone 06.10.2017.

    Ivek se čudi, mislio je da je stanje još gore...mogao je zamračit još koji milijunčić...

  • Viribus_1 06.10.2017.

    Todoricu lako jegraditi tudim i drzavnim novcem. Napraviti milijarde duga i hvaliti se sto si izgradio govori o vama da ste prvacic a ne priznati navodno gospodarstvenik. To cime se hvalite moze svatko napraviti

  • purgerica prva 06.10.2017.

    Sve krivo. U drugom "grmu leži zec"! Pa riječ je o privatnom vlasništvu, istina, koje je uzelo "maha"! Već se pisalo o ovima koji niš nisu poduzeli, a neće niti sada, pitajte Vilibora Sinčića. Već je u medijima objavljivano kako su Mladen Bajić, Sani Ljubičić, Dinko Cvitan, Boris Koketi, Saša Manojlović, Željka Pokupec i Sunčice Blažević kao službene osobe u razdoblju 2009.g. – 2016.g. sakrivale službenu dokumentaciju iz spisa istrage, plaćale sudske vještaka po 11 puta većim cijanama od propisanih čineći štetu državnom proračunu u iznosima od više stotina tisuća kuna i svi su počinili kaznena djela krivotvorenja službenih ili poslovnih isprava kažnjivo po čl. 279, st. 1 i 2 KZ-a. Objavljivano je u medijima kako su ovjeravali neistinite sadržaje što je kažnjivo po čl. 281, st. 1 i 2 KZ-a, oduzimanje ili uništenje službenog pečata ili službenog spisa kažnjivo po čl. 318 KZ-a, sprečavanje dokazivanja kažnjivo po čl. 306, st. 1 i 2 KZ-a, lažno prijavljivanje kaznenog djela kažnjivo po čl. 304, st. 1 i 2 KZ-a, zlouporaba položaja i ovlasti kažnjivo po čl. 291, st. 2 KZ-a, slijedom čega su prijavljivani, a i zna se da je tražen inspekcijski nadzor Ministarstva pravosuđa nad radom Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, Državnog odvjetništva Republike Hrvatske i Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu. I, jel nekom opala dlaka s glave?

Komentiraj...
Vidi sve komentare