To je to što me zanima!

Izvlačenje milijuna iz Dinama: Na suđenju Mamićima svjedoči Silvio Marić, Kranjčar ne dolazi

Suđenje koje je započelo proljetos jedno je najopsežnijih u Hrvatskoj do sada i očekuje se da će biti maratonsko obzirom da je na popisu svjedoka čak 180 ljudi
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Osijeku nastavlja se, dan za danom u sljedećim tjednima, suđenje Zdravku Mamiću i još šestorici optuženih koje USKOK tereti da su nezakonito iz Dinama izvukli milijune kuna.

Suđenje koje je započelo proljetos jedno je najopsežnijih u Hrvatskoj do sada i očekuje se da će biti maratonsko obzirom da je na popisu svjedoka čak 180 ljudi, među kojima i najpoznatnija imena hrvatskih nogometaša i managera. U ponedjeljak se na suđenju nije pojavio svjedok i predsjednik Dinama Mirko Barišić opravdajući se organizacijskim poslovima oko utakmice Dinamo-Astana, no svoj je iskaz dao nekadašnji reprezentativac Daniel Šarić koji je govorio o podjeli transfernog novca između njega i Dinama kada je prelazio u Panathinaikos. Na te okolnosti svjedočio je i nogometni manager Predrag Rački koji je bio posrednik u Šarićevom transferu.

PUNO SE TOGA NISU MOGLI SJETITI Bivši igrač Dinama Danijel Šarić i menadžer Rački svjedočili su na suđenju braći Mamić...

Nakon više rasprava dovršeno je i opsežno svjedočenje Ksenije Špoljarić, računovodstveno-financijske vještakinje, koja je trebala utvrditi okolnosti Mamićevog neovlaštenog podizanja 2,2 milijuna eura s računa Dinama u Klagenfurtu, a koji je novac koristio za osobne potrebe.

Na današnjem ročištu trebali bi svjedočiti Silvio Marić i Mirko Lulić, no Niko Kranjčar se ispričao.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 19.09.2023.

    Kriminal u Dinamu je počeo za Tuđmana i Canjuge,Tuđman je Marićevog starog pustio iz zatvora ak se ne varam.Mamić je nastavio s kriminalom,ali Mamić je bio alfa i omega za nogomet,manager jedan od boljih ,ali taj "lopovski gen" kad imaš u sebi jednostavno nema pomoći,uvijek ti malo,koliko god da imaš. Dinamo je apsolutno najbolji klub u HR ,to kažem kao hajdukovac.

  • xOOx 19.09.2023.

    a di je lukica?

  • Herzegowaz! 19.09.2023.

    Sve sto vridi u HR zatvori, al politicare sto su pokrali po milijarde i kradu i dan danas nikom nista. Drzava za k.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare