To je to što me zanima!

Izvrijeđao je suprugu pa je na sedam dana završio u zatvoru

U lipnu ove godine, 61-godišnji muškarac iz okolice Daruvara izvrijeđao je svoju suprugu, nazvavši ju kurvom i droljom, Ona ga je prijavila, a 61-godišnjak će sad u zatvoru odležati tjedan dana
Vidi originalni članak

Muškarac je, piše Jutarnji, u Stalnoj službi Daruvara Općinskog suda u Bjelovaru, nepravomoćno osuđen na novčanu kaznu od 2100 kuna.

On je, naime, svoju suprugu u lipnju nazvao kurvom i droljom, policija ga je po prijavi privela, a prekršajni mu je sudac odredio mjeru zadržavanja u pritvoru od 8. do 15. lipnja. 

Protiv 61-godišnjaka je pokrenut prekršajni postupak, a 16. kolovoza izrečena mu je kazna od 2100 kuna. S obzirom da je u pritvoru proveo sedam dana, a svaki dan 'vrijedi' 300 kuna, 61-godišnjak neće morati platiti kaznu. 

Inače, policija je tražila da se nasilniku dosudi i zaštitna mjera zabrane približavanja supruzi i udaljenja iz zajedničkog kućanstva, ali sud je taj prijedlog odbio navodeći da će se svrha postići i bez toga. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 05.09.2019.

    "Raduje me jedna istina , iz KP doma vratit ću se ja, ali Hakija nikad neće sa Bara, sa Bara se niko ne vraća.." - Zabranjeno Pušenje

  • špricer_1 04.09.2019.

    I sto je drzava dobila? 7 dana su ga hranili, lijecili i cuvali na trosak naroda

  • jumanjii 04.09.2019.

    Za vrijedanje ide 7 dana u zatvor..kakvs drzava takav zakon

Komentiraj...
Vidi sve komentare