To je to što me zanima!

Izvrijeđali su novu misicu zato što ima 90 kilograma

Muwadda Nour je u Kairu na natjecanju pobijedila 15 cura. Žiri ju je jednoglasno proglasio Miss. Nije željela komentirati kritike na račun svog izgleda
Vidi originalni članak

Arapski mediji oštro su iskritizirali izgled nove Miss arapskih zemalja 2009., Muwaddu Nour, samo dan nakon što su je proglasili najljepšom. Zamjeraju joj "prekomjernu" težinu. Zgodna Muwadda iz Saudijske Arabije ima čak 90 kilograma. Novinari jednog popularnog arapskog internet-portala tvrde kako Muwadda "nije zadovoljila tražene standarde ljepote". Jednoglasnom odlukom žirija Muwaddu je u Kairu pobijedila 15 natjecateljica u dobi od 18 do 24 godine. Djevojkama je dopušteno da se natječu s ili bez feredže. Umjesto parade golih tijela pokrivenih bikinijem, natjecateljice su pistom prošetale u narodnim nošnjama svojih zemalja. Nova misica još nije komentirala kritike na račun svoga izgleda.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • spider87 26.11.2009.

    koj k... fura tu maramu na glavi

  • vemi 26.11.2009.

    Nije Branka Bebić, nego Fani Ćapalija... ali nema veze svejedno je OK!

  • Monet 26.11.2009.

    To je vijest dana a ne bi bila da je ko Branka Bebić odgovorila: It's OK!!!Jer to je standard ljepote: MJERE 90-60-90 I GLUPA KO STUP!!!NITKO SE VISE NE CUDI KAD TE CURE LUPAJU GLUPOSTI I TRAZE MIR U SVIJETU ALI KAD POBIJEDI CURA OD 90 KILA ONDA JE TO SKANDAL!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare