To je to što me zanima!

J. Miljak: Na političkoj sceni su elite koje su upropastile zemlju

Josip Miljak predstavio je u Sisku 14 kandidata koalicije HČSP - HSP dr. Ante Starčević za VI. izbornu jedinicu. Smatra da EU nije dobra perspektiva za Hrvatsku
Vidi originalni članak

Na hrvatskoj političkoj sceni su elite koje su upropastile ovu zemlju, koje su upropastile gospodarstvo, moralno urušile društvo i stvorile koruptivni sustav. Jedino uvođenjem novih ljudi u politiku, neopterećenih prošlošću, koji neće moći biti ucijenjeni i koji će moći časno zastupati hrvatski narod, moguće je takav sustav promijeniti, rekao je predsjednik Hrvatske čiste stranke prava Josip Miljak u Sisku.

Predstavio je 14 kandidata koalicije HČSP - HSP dr. Ante Starčević, s izborne liste u VI. izbornoj jedinici. Osim što je govorio o programu za gospodarski oporavak, Miljak je Europsku uniju okarakterizirao kao globalizacijsku batinu četiri jake države kojom se žele pokoriti mali narodi, i smatra da to nije dobra perspektiva za Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lunar 2 26.11.2011.

    Naravno nije EU dobra sada za nas! Ona je spas za elite koje su dovele zemlju u katastrofu kako bi izbjegli sud javnosti!

  • lunar 2 26.11.2011.

    "J. Miljak: Na političkoj sceni su elite koje su upropastile zemlju" Na političkoj sceni su elite koje trebaju popuniti REMETINEC. I to o VLASTITOM TROŠKU!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare