To je to što me zanima!

'Ja mijenjam HDZ i Hrvatsku, Petrov se meni mora dokazati'

O zahtjevima Mosta kaže da tih sedam točaka jesu zanimljive, i da ima onih koje su prihvatljive, a o drugima se treba razgovarati. Fokus je, ipak, pobjeda na izborima...
Vidi originalni članak

Čelnik HDZ-a Andrej Plenković komentirao je izjavu čelnika Mosta nezavisnih lista Bože Petrova, koji je ranije rekao kako mu se Plenković još mora dokazati.

- Ja sam izabrani čelnik HDZ-a, mijenjam stranku i mijenjat ću Hrvatsku. Ozbiljna smo stranka s ozbiljnim programom. Sjest ćemo s partnerima. Što se mene tiče, ponavljam, prazan je papir za ispisivanje suradnje s Mostom - rekao je Plenković za N1 indirektno poručivši da se i Petrov njemu mora dokazati.

O zahtjevima Mosta kaže da tih sedam točaka jesu zanimljive, i da ima onih koje su prihvatljive, a o drugima se treba razgovarati, no fokus je pobjeda na izborima.

- Treba vremena da brzinu promjena i transformacije u HDZ-u percipiraju druge stranke. Ova varijanta "mi-vi" više ne vrijedi. HDZ je stranka mainstreama koja će dugoročno upravljati Hrvatskom na temelju vrijednosti ljudi koji stoje uz mene - kaže Plenković.

Ostavite poruku budućoj vladi

Idi na 24sata

Komentari 118

  • ibracadabra09 12.09.2016.

    Lopovčine svi odreda, HDZ=SDP.

  • barbossa 07.09.2016.

    Netko je od četnika naštimao brojčanik.

  • barbossa 07.09.2016.

    Netko je od četnika naštimao brojčanik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare