To je to što me zanima!

'Ja ne pregovaram ni sa kim jer se dogovara pljačka zemlje'

Inače, Sinčić je prije nekoliko dana, također preko Facebooka, Radimira Čačića nazvao laožovom nakon što je izjavio da "svi pregovaraju sa svima"...
Vidi originalni članak

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na svom Facebooku odgovorio je Radimiru Čačiću koji je rekao da je Sinčić jedini s kojim nitko ne pregovara o formiranju Vlade: 

- Naravno da s njim nitko ne razgovara jer nitko ne pomišlja da bi mogao biti element  bilo čega konstruktivnog - rekao je Čačić, a Sinčić mu je odgovorio:

- Hvala gospodinu Čačiću što je prvi put javno priznao da sam jedini u Saboru na koga nitko ne računa kad se dogovara konstruktivna pljačka zemlje. Čast mi je dobiti ovakvo priznanje. Za to je trebalo mnogo hrabrosti.

Inače, Sinčić je prije nekoliko dana, također preko Facebooka, Čačića nazvao laožovom nakon što je izjavio da "svi pregovaraju sa svima". 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • -wakeTfUp- 17.06.2016.

    moj glas si zaslužio na idućim izborima. a ne sumnjam i još "po koji":) ponavljam, gori od ovih, koje gledamo i biramo posljednjih 20 godina - ne možete biti. jer jednostavno nije moguće da može gore. tako da, sinčiću - samo naprijed.

  • MI-MA 17.06.2016.

    Pokušaj sa HNS-om, oni su dobili isti broj glasova kao i Živi zid a pogledaj koliko oni imaju zastupnika u Saboru. I oni sebe nazivaju POLITIČARI a u biti su klasični KRIMINALCI

  • Lina79 16.06.2016.

    da,i ...koliko će vas opet glasati za SDP? koliko moraš biti glup da opet udijeliš glas SDP-u? na zalost..opet ćete im dati glas ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare