To je to što me zanima!

'Ja sam doktorica za mir! Živjela sam u Kongu i Libanonu, velike vođe nisu spasitelji naroda...'

NOVI EXPRESS Dr. sc. Valentina Otmačić doktorirala je - mirotvorstvo. Vidjela je posljedice mnogih ratova, ali i zajednice koje su se ratovima uspjele oduprijeti - kod nas u Gorskom kotaru, ali i u BiH
Vidi originalni članak

Rat je neizbježan ili trebamo se za njega pripremit, pa povratak ideje obaveznog vojnog roka - poruke su kojima nam vladajući rat žele ‘normalizirati’, a zapravo su stvaranje terena za autoritarne vlasti, kakvih je i u Europi sve više - veliki vođe nameću se kao spasitelji svog naroda, kaže dr. sc. Valentina Otmačić iz Centra za studije mira i konflikata u Rijeci.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 81

  • ripi123 10.03.2024.

    Nitko ko je "velik",nikada za sebe to nece reci,niti misliti.Dat ce sve od sebe za dobrobit drugih i uvijek ce drugoga staviti na svoje mjesto,to zapamtite.Trazit ce uvijek nacin da ide naprijed i problem mu nece biti problem,vec izazov.Odlike svih lidera su upornost,dosljednost.motivacija i iskrenost.

  • adamic.martina 10.03.2024.

    Bas tako, velike vode cesto nisu spasitelji naroda. Vazno je napraviti razliku izmedu propagande i stvarnih promjena koje su potrebne.

  • filip.broz 10.03.2024.

    Ma naravno, uvijek moraju biti istaknuti heroji kako bi prikrili svoje prljave poslove. Pozdrav iz Hrvatske! ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare