To je to što me zanima!

Jadranka Kosor dobila broš na kojem se ljubi sa Sanaderom

Premijerka Jadranka Kosor je u ponedjeljak posjetila Rab. U jednom su joj trenutku prišli mladi SDP-a i poklonili joj broš na kojem se ona i Ivo Sanader ljube
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor je u ponedjeljak posjetila Rab. U jednom su joj trenutku prišli mladi SDP-a i poklonili joj broš na kojem se ona i bivši premijer Ivo Sanader ljube, piše Poslovni Plus

Kosor se uzrujala i mladima SDP-a je dobacila kako njihovo ponašanje stvar kućnog odgoja te kako ona nešto takvo nikome ne bi poklonila.

>>> Cijeli članak pročitajte OVDJE  

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Car Mrgud 26.07.2011.

    Ima li broš sa kakovim drugim radnjama osim ljubljenjem? Figure "veneris" sa ta dva "političara"?

  • timica2 26.07.2011.

    Evo kako bi to komentirao Frano Matušić,na presici,(tekst je naravno dobio.),treba odmah utvrditi identitet osoba,koje su se narugale Premjerki,i poduzeti mjere,treba ih odmah smijeniti i predati USKOK-u,doduše ne znam da li ti mladi ljudi uopće rade,više vjerujem da sjede na Zavodu.!

  • biberrr 26.07.2011.

    Bila je to velika ljubav između nje i doktora,kako se samo stiskala uz njega kada je HDZ dobio zadnje izbore,sa obje ruke na Sanaderovom tijelu. Danas ga se ona odrekla,iako ju je baš on postavio za premijerku,kao i prije za HDZ-ovog protukandidata Mesiću. Ona se pravi da nije ništa znala o crnim fondovima iz kojih je financirana i njena predsjednička kandidatura. Njen kraj će biti isti kao i Sanaderov,samo da padne s vlasti,a stradati će i dosta njenih sadašnjih najbližih suradnika koji su gologuzi ušli u HDZ,a danas spadaju u 200 najbgatijih Hrvata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare