To je to što me zanima!

Jadranka Kosor: Nadam se da moj rad neće obrisati spužvom

Časno i pošteno sam radila, imam rezultate i stranku nisam osramotila, kaže Kosor. Navodno se ipak neće odlučivati o njezinoj funkciji potpredsjednice Sabora
Vidi originalni članak

Jadranka Kosor još je jednom, prije Predsjedništva HDZ-a, na kojem bi se moglo raspravljati o tome ostaje li potpredsjednica Sabora ili ne, ponovila sve svoje zasluge u stranci te istaknula kako se nada da stranački kolege neće njezin rad izbrisati spužvom. 

- Činjenica, koju nitko ne može zanijekati i izbrisati, jest da sam bila predsjednica i stranke i Vlade u najtežim uvjetima, da sam časno i pošteno radila svoj posao, da imam rezultate i da nisam svoju stranku osramotila - pohvalila se Kosor te dodala kako bi ruku protiv nje na Predsjedništvu mogli dići isti oni ljudi, koji su digli ruku za nju odnosno predložili je za potpredsjednicu Sabora. 

- I gospodin Karamarko, i gospodin Milijan Brkić i gospodin Kalmeta i svi drugi - nabrajala je još uvijek potpredsjednica Sabora, koja je na raspravi u četvrtak prvi puta predsjedala Saborom. 

'Bilo mi je jako lijepo predsjedavati Saborom'

- Bilo je jako lijepo prvi puta predsjedavati i pokušavala sam smiriti neke strasti, doživjeti u jednom trenutku pljesak svih zastupnika, s lijeve i s desne strane, za način na koji sam razrješavala neke situacije. To se može kada imate određenog političkog iskustva, ja ga imam i vjerujem da će se to prepoznati. A ako se ne bude prepoznalo onda ćemo otvoriti novu stranicu - zaključila je Kosor te dodala kao nije razmišljala o odlasku iz stranke te da joj je žao što je njezin vjerni kolega Salapić napustio HDZ. 

Vješto izbjegla pitanje o pomirenju Karamarka i Šeksa

Odgovor na novinarsko pitanje je li Šeks otoplio odnose s Karamarkom te može li prokomentirati Karamarkovu izjavu da je Šeks jedan od najboljih saborskih zanatlija vješto je izbjegla, još jednom pohvalivši sebe. 

- Gospodin Šeks svakako jest jedan od dugogodišnjih zastupnika, a ja sam bila predsjednica stranke i predsjednica Vlade i ni na koji način nisam svoju stranku osramotila i sve što sam radila bilo je na dobrobit HDZ-a i Hrvatske - skrenula je Kosor s teme.

Sudbina Kosor ipak nije tema na Predsjedništvu HDZ-a

Kako neslužbeno doznajemo, navodno se danas ipak neće odlučivati o sudbini Jadranke Kosor kao potpredsjednice Sabora.

Silvana Oruč Ivoš nova glasnogovornica HDZ-a

Očekuje se kako će Predsjedništvo HDZ-a danas imenovati novu glasnogovornicu stranke. Sunčanu Glavak, koja je do sada bila na toj funkciji, zamijenit će Silvana Oruč Ivoš, dosadašnja dugogodišnja novinarka Vjesnika.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • IgorĐorđević 03.06.2012.

    Kak si radila tak si i prosla,narod ima da te obrise a ne tvoji HDZ lopovi,narod ove krasne zemlje si uništila i bacila 200g unatrak uglavno da ste vi POLITIČKA BANDO ukrali za sebe i svoje prapra unuke

  • Skorp 01.06.2012.

    I opet Jaca, ja, ja i samo ja. DA je Karamarko imalo pametan, riješio bi se Jace vječne gubitnice i Šekija drinkera na n-ntu.

  • Skorp 01.06.2012.

    Za Jacin rad bi trebala biti nagrađena stanom u Remetincu do kraja života, da ne dođe više nikad u poziciju napraviti štetu hrvatskom narodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare