To je to što me zanima!

Jak vjetar u Dubrovniku stvara teškoće u cestovnom prometu

Zbog jakog vjetra na mostu doktora Franje Tuđmana u Dubrovniku na snazi je zabrana prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, odnosno prvu skupinu vozila
Vidi originalni članak

Jak vjetar na dubrovačkom području otežava cestovni promet, no zasad nema poteškoća u pomorskom i zračnom prometu.

Zbog jakog vjetra na mostu doktora Franje Tuđmana u Dubrovniku na snazi je zabrana prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, odnosno prvu skupinu vozila, javlja Hrvatski autoklub (HAK).

Prema informacijama iz Zračne luke Dubrovnik, svi zrakoplovi su danas poslijepodne normalno sletjeli, a večeras se očekuje dolazak Croatie Airlinesa iz Zagreba u 22.05 sati.

''Sve je danas sletjelo normalno, a i ovaj večernji let iz Zagreba će vjerojatno sletjeti bez problema u Dubrovnik'', rekla je dežurna dispečerka.

Snažni vjetar nije uzrokovao probleme u pomorskom prometu, istaknuli su iz Lučke kapetanije Dubrovnik.

''Promet se danas normalno odvijao, a brod Premuda je normalo isplovio prema Elafitima. Vjetrovito jest, ali sve ide po redu plovidbe'', poručili su iz Lučke kapetanije Dubrovnik.

HAK: Jak vjetar otežava promet

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorena je autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica. Obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 19.20 sati.

Na mostu dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo, kolona je oko 5 km. Promet osobnih vozila pojačan je na GP Slavonski Brod u oba smjera

U prekidu su katamaranske linije Novalja-Rab-Rijeka i Mali Lošinj-Rijeka. Brod na linija M.Lošinj - Unije - Susak plovi bez pistajanja u luci Susak, a brod na liniji Šibenik - Zlarin - Prvić Luka - Šepurine - Vodice plovi bez pristajanja u luke Zlarin, Šepurine i Vodice.

Trajekt na liniji Šibenik - Kaprije - Žirije plovi bez pristajanja u luci Žirije.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • conte 11.03.2017.

    most se ne zove franje nego franja tuđmana, je li to toliki problem zapamtit..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare