To je to što me zanima!

Jaka oluja poharala Europu: Poginulo je najmanje 15 ljudi

Jak vjetar čupao je stabla i nosio crijepove. U Engleskoj i Francuskoj je 300.000 kućanstava ostalo bez struje. U Velikoj Britaniji je poginulo četvero ljudi
Vidi originalni članak

Nevrijeme je u ponedjeljak poharalo Europu, a prema pisanju njemačkog Bilda poginulo je 15 ljudi. 

U Njemačkoj je poginulo osam ljudi, a među njima je i djevojčica (11) koja je bila u automobilu na koji je palo stablo. Jak vjetar čupao je stabla i nosio crijepove. Neka su mjesta ostala bez struje. Mnogi vlakovi su otkazani, a autoceste su zatvorene. 

Nevrijeme je poharalo i Veliku Britaniju gdje je poginulo četvero ljudi

U Nizozemskoj je poginula jedna osoba. Oluja je prouzročila velike štete i u Francuskoj. U Engleskoj i Francuskoj je 300.000 kućanstava ostalo bez struje.  Oluja je poharala i Dansku i Švedsku. Navodno je u Danskoj poginula jedna osoba, a u Francuskoj jedan muškarac. 

>>> Kaos u Britaniji: Na kuću palo drvo, poginula djevojka (17)

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Fenix 29.10.2013.

    Sivim u Svedskoj i to bas u tom dijelu koji je " poharala oluja " al je nisam ni vidio niti osjetio. Pa ovdje bi bio pravi pakao ako bih zapuvala moja Bura. Tri daba se ovdje upozoravalo da dolazi orkan zvani Simon al bogami ja neosjeti ni S od Simona.

  • GregoryNewthorp 29.10.2013.

    Pero-trta....jasno je da rode nose djecu ali da pauk odnese auto?!???

  • marinkostoka_1 29.10.2013.

    sve ove prirodne katastriofe nisu slucajne jer obratite pozornost gdje se desavaju najvece tj gdje majka priroda iskaljuje svoj bijes??? pa na stare kolonijalisticke zemlje i sadasnji SAD moze li netko objasnit kako uvijek uragani blago prodju preko primjerice Kube dok svom silom opali po americkim ''satelitima'' u karibima i na samu ameriku...vi nemozete kao ni najveci strucnjaci svijeta ali zato svi duboko u sebi znamo da je to Njegova volja

Komentiraj...
Vidi sve komentare