To je to što me zanima!

Jaka tuča pogodila je Dubravu: Led razbijao stakla na autima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nešto prije 19 sati u zagrebačkoj Dubravi pala je jaka tuča. Padao je led veličine lješnjaka, a čitatelj koji nam je poslao fotografije kaže kako je na nekoliko automobila razbio stakla te oštetio stabla
Vidi originalni članak

Nešto prije 19 sati u zagrebačkoj Dubravi počela je padati jaka tuča, s ledom veličine lješnjaka, a leda je bilo toliko da je zabijelio dio naselja. 

Udarala je po staklu i jako se glasno čula, no srećom pljusak je trajao svega nekoliko minuta, govori nam jedan od čitatelja koji nam je poslao snimke tuče. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Jedan od čitatelja koji su nam poslali fotografije tuče rekao je kako je led razbio stakla na nekoliko automobila, a oštećena su i brojna stabla.

 

Hidrometeorološki zavod najavljivao je kako bi danas na zagrebačkom području mogao biti pljusak praćen grmljavinom. 

Slično vrijeme očekuje se i sutra, ali kratka kiša ili pljusak s grmljavinom mogući su poslijepodne. 

Sutra će u ostatku zemlje prevladavati sunčano, a u unutrašnjosti je uz povremeno više oblaka mjestimice moguća kratkotrajna kiša ili poneki pljusak s grmljavinom, uglavnom poslijepodne. Ujutro je lokalno moguća kratkotrajna magla, ponajprije uz rijeke. Vjetar na kopnu slab, na Jadranu do umjeren sjeverozapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka na kopnu od 12 do 17, na Jadranu između 19 i 23, a najviša dnevna uglavnom od 26 do 31 °C.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • krao_sam_1 19.07.2019.

    Tamo ionako živi pola Bosne,a oni su navikli na krkanluk i padaline

  • bikerpula 19.07.2019.

    u Istri ništa

  • 19.07.2019.

    Samo da nije na Istru ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare