To je to što me zanima!

Jako nevrijeme u Kaštelima: Grom udario u kuću i zapalio je

U trenutku udara groma u kući su navodno bili svi ukućani, no nitko nije ozlijeđen. Požar kuće je lokaliziran nakon pola sata, a najviše su stradali drvenarija i parketi
Vidi originalni članak

Kratkotrajno grmljavinsko nevrijeme koje se u srijedu poslijepodne obrušilo na Kaštela prouzročilo je i manji požar na obiteljskoj kući u Nehaju. Oko 17.30 sati grom je udario u kuću, te je nedugo zatim u potkrovlju planula vatra. 

U trenutku udara groma u kući su navodno bili svi ukućani, no srećom nitko nije ozlijeđenPožar je lokaliziran nakon pola sata. Najviše su stradali drvenarija i parketi.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Zbog udara groma, u pogođenoj, ali i u obližnjim kućama, nestalo je struje i pokvarili su se gotovo svi elektronski uređaji.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 20.07.2014.

    Najgore je kad grom udari u antenski stup, uništi sve moguće instalacije! :/

  • AntonTrdić 17.07.2014.

    steta je golema s obzirom na sve dodatne kuce i aparate u situaciji

  • marijeta30 17.07.2014.

    Hvala Bogu da nitko nije stradao. Pošto se bas bojim grmljavine, zanimali bi me neki detalji iz ove priće. Na primjer; dali su u kući u koju je udario grom, bili isključeni el.aparati iz struje... ili? Mislim, oduvjek se to kod naznake grmljavinskog nevremena isključivalo, ja imam običaj i kod naznake da bi po noći moglo nevrijeme, prije nego svi odemo na spavanje ili van iz kuće, poisključivati sve iz struje... Tako se osječam sigurnije, pa bi me bas zanimalo, dali je ova obitelj imala isključene aparate ili uključene... A biće su bili uključeni kad su "nastradali"???

Komentiraj...
Vidi sve komentare