To je to što me zanima!

Jakovčić: Birači će reći koliko je moralna odluka Milanovića

Koliko moralnosti i korektnosti ima u odluci, praktički Milanovića, da natjera istarski SDP da ide protiv IDS-a neka prosude birači, rekao je Ivan Jakovčić, šef IDS-a
Vidi originalni članak

Istarski SDP je u subotu na lokalne izbore odlučio izaći u koaliciji s HNS-om i HSU-om, ali ne i IDS-om. Za župana će poduprijeti Damira Kajina ukoliko se on kandidira, a Ivan Jakovičić, predsjednik IDS-a, komentirao je SDP-ovu odluku.

- Koliko moralnosti i korektnosti ima u odluci, praktički Milanovića, da natjera istarski SDP da ide protiv IDS-a neka prosude birači - rekao je Jakovčić za Mediaservis. Dodaje kako je uvjeren da će njihov kandidat, Valter Flego, preuzeti Istru kao istarski župan. 

Jakovčić je rekao kako je Flego čovjek koji je pokazao kako i na koji način moral treba upravljati politikom, a ne ovo što bi Istrani nazvali "šporka politika".

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Yassa 30.12.2012.

    nino je čovjek kojeg je vrijeme mazilo pa bi bilo uredu da ode ća

  • zdepar 30.12.2012.

    uskoro će se u istri natjecati jakovčić i stanimirović

  • Zlatko TipoTipo 30.12.2012.

    Haha u našoj politici svi su političari moralni ljudi VERTIKALE stupovi društva a svaki drugi završi iza rešetaka ili zaboravi na svoju firmu u dugovima, zapošljavaju svoje miljenike i istomišljenike , ulizice i njima sposobne ljude, a nas ko... ima uzrečica da je politika kurva a ja mislim obrnuto jer se oni prodaju za vlast i eure a još su gori njihovi poslušnici koji za mrvice uništavaju narod.... strašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare