To je to što me zanima!

Jakovčić: Plan 21 je mrtav, mi trebamo novi plan za novi dan

Nije zadovoljan ni odlukom o rezanju plaća u javnom sektoru. Objasnio je da to nije bio koalicijski ugovor nego SDP-ova odluka. U Vladi je zadovoljan tek Ostojićem
Vidi originalni članak

Predsjednik IDS-a, te član vladajuće koalicije Ivan Jakovčić gostovao je u HTV-ovoj Temi dana i pozvao na rekonstrukciju Vlade.

- Plan 21 je mrtav, građani nam ne vjeruju, moramo napraviti novi plan za novi dan, jer ovaj nije uspio - rekao je Jakovčić koji smatra da se prema građanima treba biti korektan te im objasniti da u 2013. neće biti gospodarskog raasta. 

Nije zadovoljan ni odlukom o rezanju plaća u javnom sektoru. Objasnio je da to nije bio koalicijski ugovor nego SDP-ova odluka. U Vladi je zadovoljan jedino radom IDS-ovca Veljka Ostojića.

- Naravno da je turizam jedan od gospodarskih resora u kojem je lakše postići uspjeh nego drugdje, ali u godinu dana smo napravili puno. Nažalost, u drugim resorima nismo uspjeli. Mislim da je vrijeme za rekonstrukciju Vlade. Nastavimo li ovako, nisam siguran da ova zemlja ima šansu za izlaz - rekao je Jakovčić. 



Idi na 24sata

Komentari 90

  • WOMANIZER 28.02.2013.

    a tko bu nam ga dal? lol

  • daljinac 28.02.2013.

    svi ste vi isti i jadni da jadniji nemožete biti !! blago našem narodu da vas imamo.fuj.

  • volumenx 28.02.2013.

    "Novi plan za novi dan" čak se i rimuje ooooooooo pa jel itko više puši te vaše parole bando političarska lopovska????

Komentiraj...
Vidi sve komentare