To je to što me zanima!

Jakovčić: Vjerujem da će ova Vlada ostvariti dva mandata

Istarski župan Ivan Jakovčić je istaknuo kako su političke promjene u državi krenule upravo iz Istre, jer je IDS na prošlim izborima koalirao sa SDP-om i HNS-om
Vidi originalni članak

Ivan Jakovčić, istarski župan, na blagdanskom prijemu za novinare je rekao kako bi 2011. godinu bilo najbolje što prije zaboraviti po mnogočemu, a da je obilježena samo jednom velikom političkom činjenicom, parlamentarnim izborima. Istaknuo je kako će se provesti svi ključni istarski veliki razvojni programi kao što su nove bolnice, istarski ipsilon, sveučilišta i Brijuni-Rivijera, javlja HRT.

Jakovčić je rekao kako su političke promjene u državi krenule iz Istre, jer je IDS na prošlim izborima koalirao sa SDP-om i HNS-om, što je pridonijelo stvaranju velike koalicije na državnoj razini. Kazao je kako očekuje poštenu, odgovornu i ozbiljnu vlast kakvu do sada nismo uglavnom imali. Dodaje i da vjeruje u dva mandata ove Vlade. Osim toga, istarski župan smatra kako Istra ima najveće izglede u hrvatskom priključenju EU.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 16

  • PRCO 28.12.2011.

    ovo je previse za svaciji ukus ,gospodin bi drugi mandat a jos nije posteno ni poceo raditi u ovom mandatu REZULTATI CE VAM DATI MANDAT!!!!!!

  • Ilirac 28.12.2011.

    Jos nije prakticki niti zapoceo ovaj mandat vec razmislja kako dobiti i slijedece izbore i uhljebiti se na vlasti kao i HDZ.Ma ja mislim da je jedini covjek koji je bio posten politicar,ali mu nisu dozvolili ove naše lopine,je Boris Mikšić.

  • FIĆERATI 28.12.2011.

    Do ljeta 2012 - rok trajanja a onda .......ajmooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare