To je to što me zanima!

Jakovčić: Želi obezvrijediti sve što sam učinio u svojoj karijeri

Jakovčića su u ponedjeljak saslušali pred Odborom za pravna pitanja EP-a vezano uz zahtjev austrijskog poduzetnika Georgea Lista da mu se ukine imunitet
Vidi originalni članak

Tražim da istina izađe na vidjelo, rekao je eurozastupnik Ivan Jakovčić u Dnevniku 3 HRT-a vezano uz zahtjev austrijskog poduzetnika Georgea Lista da mu se ukine parlamentarni imunitet.

Jakovčić smatra da je taj zahtjev besmislen, to više što ga List tuži zbog klevete, a ne navodne korupcije

- Njegov je cilj da obezvrijedi sve što sam u svojoj političkoj karijeri učinio - rekao je Jakovčić, kojeg su u ponedjeljak saslušali pred Odborom za pravna pitanja EP-a. Nije rekao na koja je pitanja morao odgovarati. 

List je optužio Jakovčića da je od njega tražio 500.000 eura mita kako bi realizirao polo-projekt kod Motovuna, a Jakovčić ga je tužio za klevetu. Odluka će se donijeti naknadno, na osnovi izvješća koje priprema poljski zastupnik Tadeusz Zwiefka. O izvješću se glasuje na Odboru, a zatim i na plenarnoj sjednici EP-a. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • PeterPan 24.03.2015.

    Ja predlazem da mu kupimo jos jedno selo

  • dahvaul 11.03.2015.

    Sad bi on postenje glumio a glavni istarski je reket i bas takvi koce gospodarstvo Hrvatske i zato bas zbog takvih nema ozbiljnih investitora samo je sramota sto takve niko ne ispita i zato nam i je takva situacija u zemlji a vjerujem da to nevinasce se sigurno nije obogatilo radom i znojem

  • jozabroz 10.03.2015.

    jakovcicu, a da se mozda,po uzoru na mrak taritas i bernardica, kandidiras i ti za gradonacelnika zagreba?? svi mogu pa mozes i ti..))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare