To je to što me zanima!

Jakove, elito: Pozirao s prvim damama i Melanijom Trump!

Bolje polovice vođa država su, predvođeni prvom damom SAD-a Melanijom Trump, pozirali u palači u Versaillesu. U elitnom društvu našao se i Jakov Kitarović, predsjedničin suprug
Vidi originalni članak

Svjetski vođe okupili su se u Francuskoj kako bi odali počast na stotu obljetnicu završetka Prvog svjetskog rata. Među istaknutim političarima je i hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović. 

Bolje polovice predsjednika su, predvođeni prvom damom SAD-a Melanijom Trump, pozirali u palači u Versaillesu. U elitnom društvu našao se i Jakov Kitarović, predsjedničin suprug. 

 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Detox 12.11.2018.

    Ova Melanija kao voštana figura , a ova francuskinja kao maskirana Helena Bonham Carter u filmu( ženski lik koji glumi ) Planet Majmuna.

  • Antares777 12.11.2018.

    I ja molim da se Gosp. Jakova ne vrijeđa, on je respektabilan profesor bio, a to što se žrtvovao radi karijere svoje supruge služi mu na čast...... a nije mu ni prezime moguće slučajno Kitarović..... mogle bi se ove dame početi zanimati za njega dok su im muževi zauzeti državničkim poslovima.

  • Antares777 12.11.2018.

    Jakove ožeži, svaka čast, tebi je kao u haremu među ovom ženskadijom.... doduše svega 3-4 su good looking, tvoja Kolinda je bolja od velike većine ovih uključujući i Melaniju koja joj nije do koljena..... !

Komentiraj...
Vidi sve komentare