To je to što me zanima!

Jambo ide na sud: Potvrđene optužnice za afere Klek i Suša

Prijavu za aferu Suša podnio je 2004. godine Vladin povjerenik za grad Metković, Ivica Vidović, a prijavu za aferu Klek Udruga malih dioničara poduzeća Razvitak
Vidi originalni članak

Općinski sud u Metkoviću potvrdio je dvije optužnicu protiv Stipe Gabrića Jambe, Ante Lozića i Milorada Dodiga u predmetima „Klek“ i „Suša“, potvrdila je zamjenica županijskog državnog odvjetnika Maris Stjepović Simoni za Dubrovački.hr.

Radi se o dvije odvojene optužnice, prva tereti Gabrića i Lozića za zlouporabu položaja i ovlasti u gospodarskom poslovanju čime je poduzeće Razvitak oštećeno za najmanje 42,5 milijuna kuna. Druga optužnica tereti Gabrića i Dodiga za nenamjensko trošenje 4,5 milijuna kuna namijenjenih ublažavanju šteta od suše, koje su umjesto oštećenim poljoprivrednicima podijeljene 166-orici zaposlenika grada Metkovića ili tvrtke Jambo. Oni su u jednome danu taj novac podignuli s blagajne i ponovno ga vratili kao donaciju gradskom proračunu Metkovića.

Kaznenu prijavu za Sušu podnio je 2004. godine Vladin povjerenik za grad Metković, Ivica Vidović, a prijavu za Klek udruga malih dioničara poduzeća Razvitak.


Idi na 24sata

Komentari 14

  • Vlad 28.05.2014.

    Što se čekalo? Zastara. Još da mu se barba Luka pridružu.

  • smilodon 28.05.2014.

    nije lako živjeti u metkoviču, u splitu sjediš u kafiču, a na glavu uleti kanta fekalija, ali u metkoviču gradonačelnik godinu dana, sjedi u kafiču, a uleti mu pepeljara u glavu! vidite kak je bilo jambu koji je bil 100 godina gradonačelnik

  • letavica 27.05.2014.

    Za tolike novce svi bi mi gulili krumpire.

Komentiraj...
Vidi sve komentare