To je to što me zanima!

Jamili su tada, i poslije, i sutra će. Samo što su sad još vještiji

Ljevica, desnica, centralno - svi prije ili kasnije, ako se dočepaju vlasti, uplivaju u neku aferu, pokažu diletantizam i apsolutnu nezainteresiranost za bilo kakav boljitak života građana
Vidi originalni članak

Većina Hrvata misli da su gotovo svi političari isti te da su uglavnom korumpirani. To je samo kratki sažetak cjelokupnog istraživanja koje je naručila i objavila RTL televizija, no sasvim je dovoljan da odrazi javno mnijenje i što zapravo građani misle o političkim akterima. Čudi li nas takav stav? Nikako. Iz jednostavnog razloga što nam od samostalnosti ove države gotovo nitko u politici nije pokazao i dokazao suprotno. Ljevica, desnica, centralno - svi prije ili kasnije, ako se dočepaju vlasti, uplivaju u neku aferu, pokažu diletantizam i apsolutnu nezainteresiranost za bilo kakav boljitak života građana. Političke stranke i dužnosnici, i onda kad su svjetonazorski na potpuno različitim polovima, svi odreda imaju zajedničke karakteristike. Kako se što bolje uhljebiti i steći osobnu korist na račun države, uz posvemašnju nezainteresiranost za građane i njihove živote, potrebe, standard.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • 04.07.2022.

    Primjereno godinama, svi razumni ljudi će otići van iz ovog, više je nemoguće reći šta je to….tvorevina, hdzovska komuna, jazbina..

  • brane456 04.07.2022.

    to je naša navada😂😂😂😂😂😂😂

  • Luna777 04.07.2022.

    Kriminalci i kleptomani u odjelima za ništa ne odgovaraju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare