To je to što me zanima!

Jandroković: Pregovori HDZ-a s Mostom idu prema finalizaciji

Da su pregovori s Mostom pri kraju smatra i HDZ-ov saborski zastupnik Goran Marić, koji ocjenjuje da će današnji sastanak kratko trajati.
Vidi originalni članak

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković rekao je u utorak kako vjeruje da pregovori s Mostom idu prema finalizaciji te da će na konzultacijama kod predsjednice Republike imati dovoljan broj potpisa, a na konstituirajućoj sjednici Sabora 14. listopada i novu vladu.

- Jučer smo imali vrlo kvalitetne razgovore s Mostom i pregovori su nastavljeni vrlo argumentirano, pozitivno i u dobroj vjeri. Vjerujem da će tako biti i danas i da idemo prema finalizaciji, što znači da bi u ponedjeljak na konzultacijama kod predsjednice Republike imali dovoljan broj potpisa, a onda, 14. listopada, na konstituirajućoj sjednici Sabora imali i vladu - kazao je Jandroković novinarima ispred središnjice HDZ-a, upitan o pregovorima s Mostom.

Da su pregovori s Mostom pri kraju smatra i HDZ-ov saborski zastupnik Goran Marić, koji ocjenjuje da će današnji sastanak kratko trajati.

Čelnici HDZ-a i Mosta Andrej Plenković i Božo Petrov su sa četvrte runde pregovora o novoj Vladi u ponedjeljak navečer izišli zadovoljni. Petrov je rekao kako se razgovaralo o njezinu ustroju, a Plenković je izrazio uvjerenje da će u ponedjeljak, kada su najavljene nove konzultacije kod predsjednice Republike, dobiti i njezino povjerenje za sastav buduće Vlade.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • liliana 05.10.2016.

    Vi svi koji ste glasali za Most a ne za Karamarka upropastili ste ovu zemlju.On bi jedini proveo lustraciju i ova zemlja bi mogla naprijed bez udbaša.A ovako ćemo se mučiti još 4 godine.

  • liliana 05.10.2016.

    Ma idite vi svi vrit,dosta mi vas je.Ništa od svega.Trla baba lan da joj prođe dan.

  • willcraft 04.10.2016.

    Uh a ja se ponado da ce se dogovarati jos dvije tri godine bas nam je sve dobro krenulo ,Raste BDP, Potrosnja ,dionice izvoz ... ma sve uh steta sto pregovori nece propasti i tako u krug koju godinicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare