To je to što me zanima!

Jandroković: Pregovori za EU su gotovi do ljeta '09.

Ministar europskih integracija kazao je da vjeruje da će Hrvatska ispuniti sve što je potrebno kako bi završila pristupne pregovore s EU-om do ljeta 2009.
Vidi originalni članak

Hrvatska ima dosta toga za učiniti na unutarnjem planu te ispregovarati sva potrebna poglavlja, ispuniti mjerila, tako da će to biti dobar rezultat, kazao je ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković novinarima u Zagrebu na gospodarskom forumu.
- Najbitnije je da idemo u pozitivnom smjeru i da su izvješća Europske komisije pozitivna i ocjenjuju stalni napredak RH, te da smo skinuli sve teške političke probleme i ostavili ih iza sebe - rekao je Jandroković.
Hrvatska sada, kazao je, ulazi u tehničku fazu koja zahtijeva veliki rad i napor državne administracije i ostalih u procesu i vjerujem da ćemo do ljeta 2009. to i završiti.
Jandroković je također izrazio zadovoljstvo zbog najavljenog dolaska predsjednika SAD-a Georgea W. Busha u Hrvatsku, napominjući kako je to potvrda odličnih bilateralnih odnosa, prijateljstva i partnerstva između Hrvatske i SAD-a, kao i potvrda međunarodne pozicije i ugleda RH.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_806 10.04.2008.

    Oli ovaj nešto zna,on je i tako u vladi samo zbog dobre plaće.

  • Kakma 06.04.2008.

    Sanjaj dalje ministre.

  • krizantema 14.03.2008.

    jadokovic mora da se preznojio dok je toliku recenicu izgovorio......uskoro ce i on ocelavit od \"silnog stresa na poslu\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare