To je to što me zanima!

Jadranka Kosor: U budućnosti bih voljela suradnju s Dragom

Podsjetila je da je on prilikom njezinog izbacivanja iz HDZ-a, uz Davora Stiera, glasao protiv te odluke. U kontaktu su, ali još nisu razgovarali o zajedničkoj suranji
Vidi originalni članak

Očekivano i tužno zato što očito u velikim strankama nisu spremni na drugačije mišljenje, riječi su kojima je nezavisna zastupnica Jadranka Kosor komentirala odluku Drage Prgometa da podnese ostavku na mjesto zamjenika predsjednika HDZ-a i napusti stranku. 

- Ovim činom pokazao je nešto što mi se čini kao iznimno važna osobina političara, pokazao da su mu državni i interesi domovine iznad uskostranačkih interesa - smatra Kosor. 

Navela je da je u kontaktu s Prgometom, ali tvrdi da nikada nisu razgovarali o nekoj zajedničkoj suradnji. 

- Ali voljela bih u nekoj bilo kakvoj kombinaciji u budućnosti surađivati s Prgometom, ali iz ovoga nemojte izvlačiti nikakve zaključke. Mi smo se našli samo nekoliko puta na kavi i razgovarali općenito o situaciji zabrinuti kojim smjerom Hrvatska ide - izjavila je Kosor.     

Podsjetila je da je on prilikom njezinog izbacivanja iz HDZ-a, uz Davora Stiera, glasao protiv te odluke te da je to bio samo kamenčić u mozaiku netrpeljivosti vodstva prema njemu. 

Nakon toga je uslijedio poziv Drage Prgometa branitelja u Savskoj 66 da odu kući, ali i upozorenja da će Zoran Milanović ostati na vlasti zbog radikalne retorike HDZ-a, što su u stranačkom vrhu dočekali na nož. 

Smatra da je ovo veliki udarac za HDZ te je podsjetila da njihove redove napuštaju ljudi koji su prepoznati u javnosti. 

- Drago Prgomet mogao je čekati. Vjerojatno bi kao zamjenik predsjednika bio stavljen na neku listi, pa onda doći u Sabor i eventualno, no izabrao je puno teži put - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • tarantula636 28.02.2015.

    upakirat je u mesni doručak pašteta ima slabi materijal svud se nasere i komentira

  • trovuk1991 27.02.2015.

    Jaca udbašica

  • prca 2 27.02.2015.

    HDZ pobjeduje zadnjih godina na svim izborima a evo iznjedrili su i hrvatsku kraljicu Kolindu.....e sad se aktivraju spavaci ciji jal sto oni nisu na vrhu nema granica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare