To je to što me zanima!

Jandroković s NATO Vijećem: Svoj doprinos će dati i RH

Ministar Goradan Jandroković je ocijenio važnom suradnju NATO-a i Europske unije i izrazio uvjerenje kako će međusobna suradnja biti još dublja i učinkovitija...
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković sudjelovao je u petak na ministarskom sastanku Sjevernoatlantskog vijeća NATO-a u Berlinu. Istaknuo je kako za daljnje uspješno djelovanje NATO-a Savez mora imati svoju ulogu u široj međunarodnoj sigurnosti, surađivati s partnerskim zemljama, novim sugovornicima i međunarodnim organizacijama, te u tom smjeru treba djelovati i nova politika partnerstva. Ocijenio je važnom i suradnju NATO-a i Europske unije i izrazio uvjerenje kako će međusobna suradnja biti još dublja i učinkovitija.

- Republika Hrvatska dat će svoj doprinos daljnjem unaprjeđenju i jačanju suradnje i partnerstva NATO-a i Europske unije. NATO ne smije izgubiti fokus s prostora jugoistočne Europe, posebice prema zemljama u regiji koje imaju aspiracije za ulaskom u članstvo Saveza - rekao je Jandroković, navodi se u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • JunFan 16.04.2011.

    Dati ćemo im guze jer drugo više ni nemamo, sve je već (pro)dano...

  • zbarila3 16.04.2011.

    Jel se ja to varam ili je taj "maneken" rekao "Računajte na nas, sve ćemo napravit što želite...ali molim vas, računajte na nas, molim vas..."! B.l.j.a.k

  • user_72871 16.04.2011.

    Pogledajte kako se ovaj Jandroković cereka usiljeno! Šta napravi HDZ od naše države! Prodane smo duše! Ovu bagru niko neće smjenit - nikakvi prosvijedi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare