To je to što me zanima!

Janica: "Bilo me jako trta, u početku sam bila zbunjena"

Naša najuspješnija sportašica bila je na otvorenju Svjetskog kupa u gimnastici u Osijeku gdje se prvi put pojavila u funkciji nove pomoćnice ministra obrazovanja i sporta
Vidi originalni članak

Janica Kostelić, kao nova pomoćnica ministra, u subotu je bila na službenom otvorenju Svjetskog kupa u gimnastici u osječkoj dvorani Gradski vrt. Kaže da se našla na gostujućem terenu. 

- Ne može se usporediti sa sportskim borilištem, jer ovo ipak nije moj domaći teren. Ovo je moj prvi javni nastup na službenoj dužnosti i stvarno me bilo jako trta. Tamo sam sama sa sobom i mogu sebi u glavi razriješiti probleme, ali ovdje, ipak, nekako si direktno povezan sa publikom, moraš nešto suvislo reći da ne ispadne baš bez veze... Potrudila sam se i sigurna sam da ću s vremenom i to usvojiti - rekla je Janica koja je emotivno vezana za Osijek jer je kao mala živjela u Borovu gdje joj je otac Ante  bio rukometni trener, prenosi Jutarnji list.

- Osijek je obilježio i moju sportsku, a sada i novu karijeru. Siguran sam, ako mi ljudi pruže dovoljno vremena i uz malo potpore, da ćemo uspjeti napraviti neki pozitivan korak - kazala je naša najuspješnija sportašica.

POGLEDAJTE VIDEO: Inozemnim natjecateljima i gostima Kostelić se obratila i na engleskom jeziku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kostelić još nije upoznata sa svime i kaže da će joj trebati malo vremena da se uputi. 

- U početku sam bila zbunjena. Kako, zašto baš ja? A onda sam vidjela priliku da možda probam napraviti za sport nešto pozitivno. Naravno, sve to ostaje po načelu dobre volje za početak, a vrijeme će pokazati što će biti - rekla je bivša skijašica kojoj je najvažnije da ima potporu sportaša. 

Idi na 24sata

Komentari 141

  • ZluradStrašniji 02.05.2016.

    Sretno u radu Janice!

  • mihaella 02.05.2016.

    Skuliraj se Janice. Nije nitko u toj vladi bolji od tebe. I ti si mogla do svjedožbe i diplome doći na razne načine, kao mnogi koji s lažnim diplomama zauzimaju visoka mjesta i funkcije obrazovanima i sposobnima. Budi to što jesi. zamisli da je to velika bijela, čistim snjegompokrivena površina i kreni, ali ne u spust, već se penji. Ne dolazi pod ičiji utjecaj, ne budi ičiji otirač Budi poštena i pametna. Ne čitaj tuđe govore. Potrudi, pripremi se i govori iz srca i duše, onao po domaće, po zagrabački.

  • Gena Vava 02.05.2016.

    Bez obzira na sve nije ti Janice to trebalo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare