To je to što me zanima!

Janica Kostelić izjavila da nema stan iako ima čak tri

Janica Kostelić je izjavila da na području Hrvatske nema stan, kuću ili vikendicu zahtijevajući od Grada Zagreba da joj produlji najam stana
Vidi originalni članak

Najbolja hrvatska skijašica Janica Kostelić izjavila je da na području Hrvatske nema stan, kuću ili vikendicu zahtijevajući od Grada Zagreba da joj produlji najam gradskog stana na još tri godine. Kako piše jedan dnevni list, njezin zahtjev poduprli su Hrvatski skijaški savez i Ured za kulturu i sport. Iako Janica ima čak tri stana u Rijeci, koji doduše ne glase na nju, Grad Zagreb joj je sa zadovoljstvom produljio najam. Otkako se oprostila od karijere, Janica se preselila u Rijeku. U jednom stanu živi s dečkom, u drugom ima salon, a treći je još nedovršen.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • sined 19.01.2008.

    a koliki su se obogatili na konto njenih pobijeda, ona je zasluzila da dobije stan za stalno

  • krizantema 18.01.2008.

    zgodna mala svaka cast....ponosila si se janicom dok je postizala sve sto se dalo postic u skijanju,a sad ona za tebe nije nitko i nista?!mozda je trebala nastavit skijat dok joj bubrezi ne izadju na usi da bi tebe zadovoljila,al opet.....cemu se trudit za takvu jednu maloumnu osobu,kad te vec cijeli svijet cijeni?

  • diki 18.01.2008.

    Lijepe je novce ona zaradila i kupila si tri stana a možda i nešto više. Ona jeste heroina hrvatskog skijanja pa je na taj način promovirala i Hrvatsku. Gledajuči ste strane zaslužila je \"nešto\". Ja mislim da je više puta dobivala velike novčane nagrade, pred. Mesić ju je odlikovao i ona je na neki način isplaćena. A oni koji su dobivali stanove na koje aludira BIGMAMA, vjerovatno nemaju takva primanja i dobili su ih jer su svojim djelima zadužili Hrvatsku. Jedino umjetnicima je sporno jer pored svojih velikih primanja / sapunice,filmovi ali ne i kazališni glumci/ nebi trebali dobiti ništa, neka si kupe a tu spadaju i glazbenici. Neka im država plati na neki drugi način a sirotinji dodjeli te stanove ili :Tko šiša sirotinju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare