To je to što me zanima!

Janko otkriva: Moja Jelena voli život kao iz nekog scenarija

Mobitele mrzim iz dna duše, teško mi pada snimanje sapunica jer nemam vremena za obitelj. Janko Popović Volarić otkriva kakav je otac, a kako njeguje ljubav...
Vidi originalni članak

Janko Popović Volarić ima jednu veliku manu kojom izluđuje prijatelje.

- O da, izluđujem ih mržnjom prema mobitelu i dugim nejavljanjima! Volim ga zaboraviti negdje – kaže glumac. A dodamo li mržnji prema uređaju i to da Janko radi posla živi sto na sat, dovoljno je za dočarati koliko ga je bilo teško uhvatiti i ‘privesti’. Ipak, prikočio je, odgodio na kratko obveze i pristao ispričati nam pokoji detalj svojeg slikovitog života. A i povod za priču nije nimalo loš. Naime, glumac kojeg je šira javnost upoznala u televizijskim sapunicama “Balcan Inc”, “Obični ljudi”, “Ponos Ratkajevih”, “Najbolje godine”... ozbiljno se vratio kazalištu.

- Za sada sam se zasitio sapunica i njihov ritam mi se trenutno uopće ne sviđa. Pet godina svaki dan snimao sam i po 16 sati i u jednom trenutku nisam znao koji su mi životni prioriteti. Sada sam se malo smirio. U ovih godinu dana pauze od serija doslovno uživam kao prase i shvaćam da normalan život postoji. A trenutni prioriteti su mi moja obitelj i kazalište - ispričao je Janko.

Prva njegova povratnička predstava bila je “Maestrova smrt”, a nova je “Pir malograđana” Bertolta Brechta u režiji Dražena Ferenčine. Predstava u kojoj Janko igra mladoženju požnjela je odlične kritike. Inače, glumac kaže da je u stanju biti dva dana u depresiji ako nije zadovoljan kako je snimio neku scenu.

- Bilo je jednako posebno na premijeri, baš kao što je bilo i raditi na predstavi. Nas devetero doista je neobičan, ali dobar spoj glumaca. Dvadeset dana u Šibeniku smo pripremajući je doslovno živjeli skupa, skupa jeli, izlazili, slavili Uskrs,…ma sve. Ferenčina je došao na prvu probu i odmah znao što želi. Ritam i intervencije u predstavi su strašno fora, posebice s našim monolozima kojima prekidamo predstavu. Sjajno! - priča zaneseno. U “Piru” svatovi sjede jako uređeni oko stola, a ispod stola odjeveni su u gaće. Drugim riječima, ne vidi se ono što je ispod, sve dok pod utjecajem alkohola ne padnu maske i svi se prikažu onakvima kakvi jesu. Kako i Janko u predstavi nosi gaće Supermana, medijima nije promaklo to primijetiti i prokomentirati njegovu muškost.

- S odlaskom u Šibenik sa svime sam stao. Ali prije toga jako mi se svidjelo ići u teretanu na kombinirani trening od kojeg sam se super osjećao i morat ću se tome vratiti. Dobro, odem na košarku sa sinom Davidom, ali on me samo gleda, pomalo kao budalu, jer njemu je to bezveze. On je skejter i košarka ga ne zanima. David ima 14 godina i njegov tata na njega je strahovito ponosan.

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu

Idi na 24sata

Komentari 13

  • japanokinez 04.06.2012.

    Svi znamo da voli život kao iz nekog scenarija. Kad izgubiš mobitel, molim te da u njemu ne ostaviš (namjerno) već viđen scenario.

  • realnost2 04.06.2012.

    ljudi moji pa kakovi su ovo komentari,zar doista toliko mrznje ima u hrvatskom covjeku?

  • alladin_1 04.06.2012.

    i po ponašanju i po tim širokim zjenicama Jelena uvijek izgleda kao da se prije tri sekunde skinula sa cracka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare