To je to što me zanima!

Janša služi kaznu: U zatvor ga ispratilo više od 2500 pristaša

Janez Janša (55) je u petak oko 17 sati stigao u zatvor na izdržavanje kazne. On je, podsjetimo, osuđen za primanje mita u procesu Patria na dvije godine zatvora
Vidi originalni članak

Janez Janša (55) je u petak oko 17 sati stigao u zatvor na izdržavanje kazne. On je, podsjetimo, osuđen za primanje mita u procesu Patria na dvije godine zatvora. U zatvor ga je ispratilo više od 2500 pristaša. Pristaše su razvukli transparente na kojima je između ostalog pisalo: "Rusizacija Ukrajine, rusizacija Slovenije" te su vikali: "Snažan si, slovenski narode". Na autocesti na nadvožnjaku su razvukli transparent na kojem je pisalo: "Sloboda JJ".

Janšina stranka je pozvala putem društvenih mreža sve zainteresirane da prate predsjednika stranke na njegovu putu u zatvor, organizirali su i autobusni prijevoz iz Ljubljane te najavili da Janša s pristašama oko 16 sati kreće iz Šempetra u Savinjskoj dolini. Naveli su i trasu prema Novom Mestu do Trebnja i dolazak u zatvor Dob gdje će Janša izdržavati kaznu, piše Večernji list. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • bopozopo 22.06.2014.

    Slovenci me podsjećaju na vremena kad je Milošević bio kult ličnosti u Srbiji, kad su vikali Slobo slobodo a slovenci, Janša svobodo.

  • Kako vjetar puše 21.06.2014.

    U zatvor me majka prati....

  • mighty_reds1892 21.06.2014.

    Kao što su Janšu ispratili u zatvor, tako nekako su na povratku iz zatvora dočekali kasapa Kordića. Ludog li svijeta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare