To je to što me zanima!

Janukovič je naredio policiji da ubije prosvjednike u Kijevu?

Od 18. do 20. veljače u jednoj ulici u Kijevu ubijeno je 76 ljudi, a navodno su sve ubili policajci, kojima je na čelu onda bio Janukovič. Vlasti će pokrenuti istragu
Vidi originalni članak

Svrgnuti ukrajinski predsjednik Viktor Janukovič navodno je sudjelovao u tajnom planu ubijanja prosvjednika na ulicama Kijeva, izvijestila je aktualna ukrajinska vlada.

BBC javlja kako su otkrili da su specijalci ubijali prosvjednike, a pronašli su navodno i dokaze o smaknuću nekoliko ljudi tijekom nereda u toj zemlji. Od 18. do 20. veljače u jednoj ulici u Kijevu ubijeno je 76 ljudi, a navodno su sve ubili policajci, kojima je na čelu tada bio Janukovič.

Od početka nereda u Ukrajini poginulo je više stotina ljudi.  Ukrajinska vlast pokrenut će istragu kako bi utvrdili je li zaista Janukovič sve smislio.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • nocni_kupac 03.04.2014.

    Zamislite u USA je bilo 85 novinskih agencija sada ih ima 8 i sve te novinske agencije drze Jevreji, nije li cudno da toliko agencija nestane i bude unisteno ili je po srijedi necu konkurenciju koja mi moze smetati da ispirem narodu a i svijetu mozgove?

  • nocni_kupac 03.04.2014.

    Istina Janukovic je naredio Policiji da puca u prosvjednike i u Policiju zamislite sa snajperima Americkog calibra.

  • Lina39 03.04.2014.

    Kada bude dokazano a ne s upitnikom, vjerovat ću a do tada ću biti suzdržana od komentara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare