To je to što me zanima!

Janukovič pobjednik izbora, Timošenko opet štrajka glađu

Timošenko je štajk glađu počela u ponedjeljak zbog navodnog lažiranja rezultata na nedjeljnim izborima. Više od polovice mjesta u skupštini osvojio je Janukovič
Vidi originalni članak

Bivša ukrajinska premijerka Julia Timošenko počela je štrajkati glađu u ponedjeljak, u znak prosvjeda protiv navodnog lažiranja  nedjeljnih izbora u korist predsjednika Viktora Janukoviča. Javnost su o štrajku obavijestili njezini odvjetnici, a prenosi Reuters.

Prema izlaznim anketama Janukovičeva stranka će uz pomoć saveznika osvojiti više od polovice od ukupno 450 mjesta u skupštini. 

Na drugom mjestu je oporbeni blok bivše premijerke koji je prema preliminarnim procjenama osvojio oko 100 mjesta.

Timošenko ove brojke odbija prihvatiti. 


Idi na 24sata

Komentari 23

  • vidum 30.10.2012.

    Smanjit joj spizu! Zašto jadnica svako malo mora na dijetu?

  • željkop 30.10.2012.

    bobu - bob i gotovo. Ta Тimošenko se jednostavno ne zna pomiriti s realnosti. Rusija čvrsto drži Ukrainu pod svojim skutima i ni pod razno ju ne da Amerikancima. Možda su nešto i uložili u gospodarstvo pa ljudi žive malo bolje? Istina izvorni Ukrajinci ne vole baš Ruse ali korica kruha je korica kruha. Ako im je sad bolje zašto ne bi glasali za Janukovića?

  • corcoran 30.10.2012.

    Ala dosta je te neurotične ženske,nek si nađe dobar kukumar ili što god drugo , pa nek se zabavi sa time a politiku ostavi mužima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare