To je to što me zanima!

Japanka zabunom ostala trudna s tuđim djetetom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako je dugo pokušavala ostati u drugom stanju, u devetom tjednu, žena se odlučila za pobačaj jer je doznala da su joj usadili kriva jajašca
Vidi originalni članak

Zbog zabune u klinici za neplodnost u Kagawi, mlada Japanka ostala je u drugom stanju s tuđim djetetom. Testovi su dva tjedna nakon što su joj usadili oplođena jajašca pokazali da jajašca nisu njezina. Iako je dugo pokušavala ostati u drugom stanju, u devetom tjednu trudnoće, Japanka se odlučila za pobačaj. Zatražila je i oko dva milijuna kuna odštete. Dr. Yuzo Matsumoto iz Klinike kazao je da mu je žao za zabunu, jer je žena bila toliko sretna što je nakon teškog i mučnog postupka ostala u drugom stanju. Ovo nije prvi slučaj u Japanu da su ženi usadili kriva jajašca. 1995. godine zbog sličnog imena mlada Japanka 'dobila' je tuđa jajašca, no zabuna je ubrzo otkrivena, a žena nije niti ostala u drugom stanju. Japanke se sve češće podrvrgavaju oplodnji u Klinikama.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jadro73 17.03.2009.

    Samo ubijajte!Kuda to vodi?Nije dovoljno ogavno da vade ta jajašca i manipuliraju s njima kako hoće.Ne zna se više tko je kome brat,a tko sestra u ovom degeneričnom svijetu.Ma fuj!

  • valdop 21.02.2009.

    kad japaneri nisu pitali Asima Kurjaka za savjet

  • virusica 21.02.2009.

    Ljudi usvajaju djecu a ona neće ni ono koje nosi i raste u njoj. I bolje joj je da nikad ne zatrudni da ne prenosi te sebične gene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare