To je to što me zanima!

Jarnjak: Što više Z. Milanović priča u javnosti, to bolje za nas

Potpredsjednik HDZ-a osvrnuo se na istupe oporbenih čelnika u javnosti. Jarnjak kaže kako Vlada RH radi sve da treća izborna jedinica ne bi ostala zakinuta
Vidi originalni članak

Izjava Radimira Čačića da je zločin pripajanje treće izborne jedinice gradu Zagrebu i formiranje nove statističke regije najobičnija je glupost. Europska unija odredila je kriterije kod formiranja statističkih regija, a jedan od njih je da regija ne smije imati manje od 800 tisuća stanovnika. No, da je Čačić pratio pregovore s Unijom, znao bi da je Vlada ostavila prostor da se regije revidiraju nakon popisa stanovnika. Vlada radi sve da treća izborna jedinica ne bi ostala zakinuta. Umjesto da obmanjuje javnost, Čačić bi trebao inzistirati da njegovi stranački kolege počnu raditi na razvojnim projektima. Uzalud im zasebna regija ako neće imati čime privući novac iz fondova, rekao je u Varaždinu potpredsjednik HDZ-a i potpredsjednik Sabora Ivan Jarnjak.

Osvrnuo se i na istupe oporbenih čelnika u javnosti.

– Što više Zoran Milanović priča u javnosti i što se više Kukuriku koalicija časti po gostionicama, to bolje za nas. To pokazuju i rezultati posljednjih anketa.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • yocko 25.08.2011.

    a kad će več jednom u Remetinec taj pinoki ako ni zbok čega onda bar što je Sanaderu pomogao oko BEMWA.

  • mjm 25.08.2011.

    pak se tropa najel

  • kinezojapanac 25.08.2011.

    Postovani komentatori, dali je neko ikada vidio ijedan zub u Jarnjakovim ustima? Ako je molim da mi se bilo kako doznaci slika barem sjekutića. Hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare