To je to što me zanima!

Jastrebarsko bez pitke vode, mještanin 'petljao' po hidrantu

Direktor Voda Jastrebarsko, Mario Brnabić potvrdio nam je da je došlo do kontaminacije vodovoda, te da su u tijeku toksikološke analize vode
Vidi originalni članak

Mještanima Jastrebarskog od ponedjeljka su strogo zabranili korištenje vode iz cjevovoda u bilo koje svrhe.

Kako neslužbeno doznajemo, policija je u ponedjeljak uhvatila mještanina kako koristi vodu iz hidranta. Upravo je njegovo neovlašteno rukovanje hidrantom uzrok zagađenja vode u nekoliko Jaskinih naselja.

Direktor Voda Jastrebarsko, Mario Brnabić potvrdio nam je da je došlo do kontaminacije vodovoda, te da su u tijeku toksikološke analize vode čiji su uzorci poslani u Maribor.

- Obaviješteni su sanitarna inspekcija, Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije i Ministarstvo zdravlja – rekao nam je Brnabić te povjerio da se na zdravstvene smetnje do sada, nasreću, nitko nije žalio.

Cijeli slučaj je prijavljen Državnom odvjetništvu, a prema riječima Brnabića, očekuje se da bi stanovnici Jastrebarskog vodu mogli početi koristiti u petak. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • radilova kosa 21.05.2014.

    Ma kakva šteta, čovjek neovlašteno uzimao vodu, pa nije valjda imao kugu? Prave od buhe slona, kao i obično.

  • perky9 21.05.2014.

    baš me zanima šta je majstor izveo..nadam se da će pisat šta je on to upumpavao u cjevovod

  • glas-naroda 21.05.2014.

    Kada ti bi objasnili onda bi moglo biti još takvih pacijenata koji mogu vrlo lako u dva poteza napraviti ogromnu štetu ili kontaminirati vodu u cijevovodu. Uglavnom tko se bavi vodovodom i hidrantskim izlazima zna što se i na koji naćin može napraviti, da izlaz postane ulaz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare