To je to što me zanima!

'Jastrebu mogu oprostiti, no ne shvaćam lakoću prozivanja'

Berislav Rončević reagirao je na prozivke Mile Dedakovića. Podsjetio je da je 2007. kada je tjeralica za Purdu stigla u Ravnateljstvo poicije, on bio ministar obrane
Vidi originalni članak

Berislava Rončevića neugodno je iznenadilo što ga je Mile Dedaković Jastreb prozvao zbog slučaja Purde. Podsjetio je da je 2007. godine kada je tjeralica za Purdu stigla u Ravnateljstvo poicije, on bio ministar obrane. Čuo se s Dedakovićem, koji mu je kazao da su 'njemu rekli da je on tada bio ministar unutarnjih poslova'.

- Boli me olako stavljanje u usta neprovjerenih informacija. To nije ugodna situacija. Mogu mu oprostiti, ali ne mogu shvatiti tu lakoću prozivanja. Ne želim biti krivac za sve što se događa u ovoj zemlji, posebno u stvarima s kojima nemam dodirnih točaka - rekao je Rončević.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • slavic 15.02.2011.

    šta sepraviš grbav?sve si radio po nalogu Sanadera ili Kosorice!Bolje da si propjevao uskoku da svi lopovi budu u čeliji a ne u saboru!Dok se ginulo vi ste profitirali djecu slali van na školovanje tako da danas su menađeri imaju firme a naša kod Todoriča rade za minimalac!Bolje vam je da se sakrijete u mišju rupu!

  • slavic 15.02.2011.

    kaj se praviš grbav?sve su to tvoje stranačke kolege bolje ti je da propjevaš uskoku ako nisi kriv da lopovi dođu iza rešetaka a ne u fotelju!

  • Nisam Taj 15.02.2011.

    vjerujem da pocetak sjednice vlade pocinje rijecima Jadranke Kosor *ajde ljudi jeste nasli neku rupu u svojim ministarstvima gdje bi mogli ukrast koji milioncic,blize se izbori i treba dovest U2 znate da nas oni podrzavaju a i imamo za samo milion jumbo plakata a kao sto znate treba najmanje 2,ako vas novinari ispred pitaju recite da smo razgovarali o dugu seljaka i smanjenju kamata bankovnih kredita pa nek misle da nesto radimo*

Komentiraj...
Vidi sve komentare