To je to što me zanima!

Javili su se i iz Slavonije: Svi žele tvora iz Splita za ljubimca

Zalutali tvor danima je kod veterinara na promatranju. Vlasnik se još nije javio, a zainteresiranih za udomljavanje je mnogo. Veterinari bi radije da ne putuje daleko
Vidi originalni članak

Afrički tvor koji je pošlog tjedna napao i ugrizao trojicu Splićana još je na promatranju u veterinarskoj postaji.

Prema riječima veterinara Perina Radovana, tvor se ponaša sasvim normalno i zasad ne pokazuje znakove bjesnoće. Prema svemu sudeći, tvor je ugrizao muškarce jer su mu bili nepoznati, a pokušavali su ga uhvatiti. Neuobičajenoj agresivnosti ove zvjerke zasigurno su pridonijeli glad i osjećaj izgubljenosti.

Vlasnik ovog egzotičnog ljubimca još se nije javio veterinarima, a najvjerojatnije, kako mnogi misle, ni neće. Zbog toga su u veterinarskoj postaji spremni na opciju udomljavanja nakon što prođe deset dana promatranja.

- Ne bude li nikakvih iznenađenja, tad ćemo tvora cijepiti protiv bjesnoće i čipirati ga. Ima mnogo građana koji su zainteresirani za njegovo udomljavanje - kazao je veterinar Radovan. Većina zainteresiranih je iz Splita i uže okolice, no sudbina simpatičnog tvora zainteresirala je i gospođu iz Slavonskog Broda.

Slavonka se javila našoj redakciji te kaže kako ima veliku farmu s puno životinja, na kojoj bi se tvor zasigurno dobro snašao.

Veterinari bi životinju najradije ostavili blizu Splita kako tvoru ne bi bilo previše stresno putovanje čak u Slavoniju.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • piton_u_hlacama 05.06.2014.

    Ovakvih budala ima samo u Hrvatskoj, bvudala koji love tvorove i divlje zivotinje golim rukama....

  • LebronPetrovic 02.06.2014.

    Putite me van. Ja nicam Sjanader !

  • xnxx1 02.06.2014.

    ja bi ga uzela ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare