To je to što me zanima!

Javljao se uživo: Čuli pucanj, a on se srušio i krvario iz glave...

Nikaragva: Novinar Angel Gahona javljao se uživo iz priobalnog grada Bluefieldsa na jugu zemlje opisivao uništeni bankomat dok ga je snimao mobitelom. Nije jasno tko je pucao u njega
Vidi originalni članak

Nikaragvanski novinar ubijen je tijekom javljanja uživo s nasilnih protuvladinih prosvjeda, prenose u subotu navečer tamošnji mediji.

Muškarac, identificiran u medijima kao Angel Gahona, javljao se uživo iz priobalnog grada Bluefieldsa na jugu zemlje kad se čuo pucanj i on je pao na zemlju krvareći iz glave, pokazuju snimke.

POGLEDAJTE VIDEO (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ): 

Gahona je opisivao uništeni bankomat dok ga je snimao mobitelom, a kamerman je snimao iza njega. Prema lokalnom listu El Nuevo Diario on je prenosio uživo događaje na Facebooku.

Pucanj je prekinuo njegovo javljanje i Gahona je pao niz stepenice ispred zgrade. Dok je ležao ljudi su izvikivali njegovo ime i pojurili u pomoć, pokazuje snimka.

Prema nikaragvanskim medijima Gahona, lokalni novinar, preminuo je od ozljede.

Nije jasno tko je pucao u njega. Nikaragvanski list La Prensa navodi da su na tom mjestu naoružani bili jedino policija i skupine koje se bore protiv prosvjednika koji su ustali protiv planova vlasti da smanje mirovine i radna prava.

 Do subote je u prosvjedima koji traju tjedan dana poginulo najmanje šest ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lukaku60cm 22.04.2018.

    petokraka!!!! iznad vrata. sve je jasno

  • Wiga 24_500 22.04.2018.

    To je poruka svima koji komentiraju uživo da pripaze ako žele sačuvati život

  • Constellation 🖤 22.04.2018.

    Naslov....omg..

Komentiraj...
Vidi sve komentare