To je to što me zanima!

Je*iga, popio sam oko 12 piva: Sjeo je u BMW i ubio 4 mladih

OBJAVILI VIDEO NESREĆE Mladić iz Srbije sa 170 kilometara na sat i 1,18 promila alkohola zakucao se u Daciju. Poginula je djevojka iz njegovog auta i troje mladića iz drugog automobila
Vidi originalni članak

Četiri mlada života odnio je N.M. (27) iz Srbije koji se prije dva dana sa 170 kilometara na sat s 1,18 promila BMW-om zakucao u Daciju koja se uključivala na Ibarsku magistralu kod mjesta Županjac, 70 km od Beograda.

Objavljen je i video strašnog sudara u kojem je BMW Daciju gurao gotovo 70 metara dok se nisu zaustavili na livadi, potpuno smrskani.

POGLEDAJTE VIDEO

'Nađi moje roditelje, nađi ih', rekao mi je. Potom je klonuo

N.M. je, piše Kurir, poznat policiji po brzoj vožnji. On je preživio nesreću. S njim su u autu bile dvije djevojke, K.I. koja je sjedila iza i koja je poginula na mjestu i njezina sestra koja je bila na suvozačevom mjestu i koja je preživjela.

U autu je bio i njegov prijatelj koji je također preživio.

U Daciji su poginula trojica mladića A.S. (22), Đ.B. (22) i Đ.S. (19), svi iz Valjeva, a S.S. (17) preživio je nesreću, ali je teško ozlijeđen.

- Bio je potresen, ali mogao je stajati. Pomogli smo mu izaći iz smrskanog auta i pitali smo ga što se dogodilo. Rekao je: 'Ne znam, možda sam zaspao. Ne znam ni koliko sam brzo vozio. Je*biga, dogodi se. Kod kuće sam pio pivo, nisam ništa jeo i izašao sam s društvom. Nastavio sam piti, popio sam možda 12 piva. Moguće da me to stiglo - ispričali su očevici nesreće riječi vozača BMW-a, prenosi Kurir.

Policija je N.M. izmjerila 1.18 promila i on je odmah nakon nesreće uhićen. Svjedoci strašne nesreće ispričali su da su scene bile kao iz horor filmova. Jedan putnik iz Dacije završio je na krovu i jaukao je od bolova.

Dvojica su bila prikliještena u olupini, vozač je neko vrijeme davao znakove života...

- Nismo ih smjeli micati dok ne dođu Hitna i vatrogasci. Mladića koji je bio na krovu pokušavao sam održati budnog. Nije znao reći kako se zove. Samo mi je rekao:'Nađi moje roditelje i reci da će sve biti dobro, molim te, nađi ih!'. Gledao me još neko vrijeme i onda je spustio glavu. Ne znam je li preživio - ispričao je svjedok nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 231

  • dektiva3 13.08.2019.

    Sigurnije helikopterom,eto danas tajkuni više koriste helić od auta,znaju da je na cesti veći rizik...budala na cesti ima svuda,a razlika je samo u pravosuđu,zato smo tunguzija...

  • Popy_1 12.08.2019.

    Boze sacuvaj!

  • ッi シ 12.08.2019.

    smrtna kazna ta toga je premala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare