To je to što me zanima!

Je li bolje prespavati jutro ili se pentrati po brdu?

Uspon na planinu je težak, naporan, kojiput i mučan. Rastezanje u krevetu može dati dosta zadovoljstva. Kako je najljepše provesti nedjelju?
Vidi originalni članak

Uspon na planinu je težak, naporan, kojiput i mučan, nerijetko i opasan. Dobro se rano dići kako bi se išlo puteljcima gdje nema gužve, pa se spavanje može zaboraviti.
Nagrada zna biti veličanstvena. Lijepi prizori s vidikovca, svjež zrak, krv koja cirkulira tijelom, mišići koji se grče od napora.
Rastezanje u krevetu može dati dosta zadovoljstva. Nedjeljom zna biti dobar film na televiziji, lijepo je dokono popiti kavu u krevetu, čitajući novine, na sigurnom i udobnom, bar jednom u tjednu spokojno.
Što je bolje?

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Drenovci 22.03.2009.

    Zar postoji pravilo kako provoditi svoje slobodno vrijeme..??ili i za to postoji nekakav modni mačak.....

  • Balun_napuhani 22.03.2009.

    Pa seksajuć je najbolje provesti, posli mise naravno.

  • K666D 22.03.2009.

    Čim opet malo zatopli ja ću kao i prošle godine na posao biciklom, imam nekih 20 i nešto km od kojih oko pola puta pičim kroz šumu i makadamskim putevima. Nekima je to umor dok je meni odmor a kao što je spomenuto može biti i nagrada. Tako sam jedno rosno jutro naišao na srnu pored puta u rosnoj travi kako pase, nije me se uplašila jer sam bio tih (što kad imdem autom nije slučaj) tako da sam je iz velike blizine mogao promotriti. Valja nedjelju ujutro i razgibat se malo ali dakako da volim i odmorit nedjeljom. Sat vremena za misu??? Ne dolazi u obzir, oni naplaćuju harač

Komentiraj...
Vidi sve komentare