To je to što me zanima!

Je li don Kaćunko s Nives i Severinom pretjerao?

Smatrate li da je kontroverzni svećenik previše za Crkvu? Mislite li da svećenici trebaju komentirati događaje koji nemaju puno veze sa Crkvom?
Vidi originalni članak

Don Anđelko Kaćunko odlukom vrha Crkve napušta Vojni ordinarijat i seli se u Gospić, navodno zbog prevelikog medijskog eksponiranja. Mislite li da je "kap koja je prelila čašu" bila upravo ta što se don Kaćunko pojavio na promociji knjige Nives Drpić? S druge strane napadao je Severinu jer je na pogrdan način otpjevala pjesmu "Zdravo, Marijo" i nosila majice s njenim likom. Rekao je da je prodala dušu vragu. Smatrate li da je kontroverzni svećenik previše za Crkvu? Mislite li da se svećenici trebaju medijski eksponirati i komentirati događaje koji nemaju puno veze sa Crkvom? Smatrate li da je nespojivo s likom i djelom jednog svećenika da odlazi na zabave i okupljanja celebrityja?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • vinine 20.09.2008.

    ajde i svećenici su ljudi nadam se da je ima zaštitu kad je nives u pitanju, a za sevu ima i pravo sta ona ima nosit gospu na sebi to samo fratri mogu i smiju nosit križinu od po metra i vozat se po limuzinama na promocije da se sv. frane digne odreka bi se takvih jadnika istog trena....

  • Pravaš 20.09.2008.

    Normalno da je pretjerao! Pa šta on misli da je on neki menađer popovski? On je od Crkve napravio sramotu i mala je kazna koja ga je zadesila. Zbog takvih ne odlazim u Crkvu, jer oni svoje mise drže po receptu ZNA SE! Želim na misi čuti Božiju poruku, želim osjetiti da je Krist uz nas, a ne da mi pop priča za koga ću glasovati! Bog i Hrvati!

  • KujtimShalja 20.09.2008.

    ma nije, sasvim je normalno da se svećenik pojavljuje na promociji knjige \"Ja sam se kresnula sa cjelim srpskim nogomentim savezom\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare